, , , , ,

„Aibės“ laimikis: pusryčiai

12:16


Vieną kartą puikią progą jau praleidau, bet niekad nevėlu pasitaisyti. Parodysiu, kokių neįtikėtinų dalykų galima įsigyti „Aibės“ tinkle, kurį ir pati stereotipiškai laikiau negalinčiu pasiūlyti nieko stebinančio. Bet jis gali. Viena tik problema (skaityti pirmą sakinį vėl), kad dalis įdomių maisto produktų kaip netikėtai pasirodo, taip ir išnyksta.

Įrašą priskyriau prie „Ekonomijos“ kategorijos dėl draugiškų kainų. Taigi, prie esmės. Dvi itališkos užtepėlės „Buscema“, kurias matote nuotraukoje.

Šviesi - šilko švelnumo artišokų užtepėlė, antroji - aitri ir tikrai smarkiai skonio receptorius kandanti pikantiška užtepėlė su džiovintais pomidorais. Gerai, kad jos yra nuolatinio „Aibės“ asortimento dalis, nes įsigyju jau antrą kartą ir nepanašu, kad pranyktų iš lentynos.

Sultys. Tikriausiai sutiksite, kad Lietuvoje įsigyti visiškai natūralių, neskiestų ir neprisaldintų sulčių yra sudėtinga. „Aibėje“ rastos vokiškos „Kumpf“ sultys savo sudėtyje turi 75 % obuolių sulčių ir 25% vyšnių sulčių. Sultys spaustos tiesiai iš vaisių, jokio papildomo vandens ir cukraus. Spalva ir skonis - nuostabūs.




Ir gal kažką desertui? Kaip ir sulčių, aš nujaučiu, kad šių šokoladukų karjera „Aibėje“ pasibaigs tuomet, kada jie bus išparduoti, bet kol yra, kelia džiugesį, kad yra. 

Pieniškas šokoladas su lazdyno riešutais „Sperlari“. Pati nesu pieniško šokolado gerbėja, bet kai sudėtyje pamatau kakavos sviestą pirmu numeriu, negaliu nepažiūrėti, kas viduje. Kas turite vaikų, siūlau atkreipti dėmesį - skanus.




Kreminės artišokų užtepėlės „Buscema“ sudėtis: artišokai (80%, nerealu), saulėgrąžų aliejus, raudonėlis, juodieji pipirai, česnakai, vyno actas, citrinos rūgštis, pieno rūgštis. Kaina 2,99 euro / 290 g.

„Buscema“ pikantiškos užtepėlės sudėtis: saulėgrąžų aliejus, aštri paprika, baklažanai, džiovinti pomidorai, alyvuogės, žali pomidorai, grybai, druska, česnakas, raudonėliai. Kaina 3,99 euro / 290 g.

„Kumph“ sulčių sudėtis75 % obuolių sulčių, 25% vyšnių sulčių. Kainuoja 0,99 euro/ 1 litras.

„Sperlari“ šokoladuko sudėtis: kakavos sviestas, pieno milteliai (24%), cukranendrių cukrus, smulkinti lazdyno riešutai, kakavos pasta, sviestas, natūralus vanilės ekstraktas. Cukrus, kakava ir vanilė atitinka „Fair Trade“ standartą. Kainuoja 0,84 euro/ 35 g.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)