, , , , , , ,

„Naturisimo“ makiažo dėžutė

16:38


Didžiosios Britanijos interneto parduotuvė „Naturisimo“, iš kurios šiemet pirkau tušą akims, praėjusią savaitę sudarė galimybę įsigyti riboto tiražo grožio dėžutę su ekspertų atrinktomis makiažo priemonėmis. Kol pirmą dieną galvojau, reikia man jos, ar nereikia - dėžutė buvo išgraibstyta per kelias valandas. Kai vėl atsirado prekyboje kitą dieną - užsisakiau. Mano pastebėjimu, antrą dieną ja buvo prekiaujama ilgiau, bet irgi išsibaigė greitai.

45 svarų sterlingų vertės dėžutės kaina buvo 9,95 svaro. O joje 7 labiausiai perkamų makiažo priemonių pavyzdžiai arba viso dydžio gaminiai:




„Bellàpierre“ kabukis pudrai, viso dydžio, super švelnus, pagamintas su sintetiniais plaukeliais. Padeda pasiekti pilnesnį veido padengimą. Super laiku, nes kaip parodė šviežia praktika - sugebu iš namų išvažiuoti su kosmetika, bet be jokio šepetėlio jai perkelti ant veido. Kabukio kaina - 23,99 svaro.




„Inika“ atspalvį suteikiantis lūpų balzamas „Candy“ - neutralaus spindesio rusva spalva, taip pat viso dydžio, 3,2 gramo. Siurprizas - su pipirmėčių kvapu. Jo kaina - 15,5 svaro.



„Jane Iredale“ blakstienas ilginantis ir tankinantis juodas tušas „Black Ice“, bandyminė pakuotė - 3 gramai. Jau kuris laikas noriu išbandyti tušą iš gamintojo, kurio produktai sėkmingai naudojami ir profesionaliems makiažams, o „Pelenės“ parodoje mane konsultantė įtikinėjo, kad natūralus „Jane Iredale“ neduos jokio efekto. Dabar niekam ne ačiū, pamatysiu pati. Be to, pakuotė labai neįprasta. Įprasto dydžio pakuotės kaina 26 svarai už 12 gramų.

„Jane Iredale“ rausva multifunkcinė priemonė - skaistalai skruostams ir švelnus balzamas su atspalviu lūpoms. Rausvos spalvos. Mažas, pabandymui - 1,4 gramo. Viso dydžio 3 gramų pakuotės kaina - 22 svarai.




„Madara“ atspalvį suteikiantis fluidas - gelsvai rusvas (Golden Beige) Sunflower“, 1,5 ml ir „Madara“ atspalvį suteikiantis fluidas - rausvai rusvas (Rose Beige) Moonflower“ 1,5 ml. Visos 50 ml pakuotės kaina - 23 svarai.

Viską arba beveik viską aprašysiu su laiku, kai jo užteks susidaryti nuomonei.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)