, , ,

„Tata Harper“ veido drėkiklis. Ieškau sponsoriaus!

07:52



Pavadinimas su humoro gaidele, bet ir tiesos nestokoja dėl savo kokybės. Parašysiu apie tai, ką sunaudojau per porą kartų ir po to sapnavau dvi naktis iš eilės. JAV gamybos „Tata Harper“ atstatančio veido drėkiklio sausai odai mėginuką „Tata Harper Repairative Moisturizer“. Po to, kai pamačiau viso buteliuko kainą - „viso labo“ 100 JAV dolerių gamintojo puslapyje, supratau, kad jis ir liks tik sapnuotis. Nebent atsirastų turtingas sponsorius, kuris norėtų man jį padovanoti.

„Tata Harper“ pavadinimas prašmėžuodavo internete, bet pasaulyje yra nemažai įdomių gamintojų, tik ne visų jų gaminius skubame nusipirkti. Tuokart man susidėjo kelios aplinkybės - ruošiausi vykti į kelionę, žinojau, kad odai reikės pagalbos, tad kodėl nepasinaudojus Naturisimo.com siūloma galimybe įsimesti keletą nieko nesveriančių mėginukų? Šios internetinės parduotuvės drėkiklių skyriuje greitai pasirinkau iš akies, labai nesigilindama. „Tata Harper“ mėginuko kaina neišsiskyrė iš daugumos - 1 svaras.

Būčiau neėmusi „Tata Harper“ pakelio ir būtų rami galva. Užtat dabar mielai iškeisčiau į jį visus turimus kremus ir dar ką nors pridėčiau. Nemanykite, kad man vienai taip ant galvos krito - pilnas internetas atsiliepimų apie šilkui prilygstantį švelnumą, nuostabų aromatą, gerą odos drėkinimą ir prisipažinimas, kad būtent šis „Tata Harper“ drėkiklis nulėmė sprendimą sumokėti didžiausią gyvenime tokio tipo produktui skirtą pinigų sumą. Aš netikiu, kad ištraukė pinigus iš kišenės. Pirkėja pati su džiaugsmu atskaičiavo iki paskutinio cento!

Atmetus aukštą šio drėkiklio kainą, lieka vieni pliusai. Maloni, neriebi konsistencija, geras, greitas įsigėrimas į odą, po ko ji tiesiog atgyja - prisisotina drėgmės, pasidaro tampri ir elastinga, ir protą išjungiantis gėliškas kvapas. Pastarąjį punktą ypač užskaitau, nes yra nedaug gamintojų, kurie vien iš eterinių aliejų ir jų dalių gebėtų kurti tokio aukšto lygio kompozicijas.


Manyčiau, kad poveikio ir nuostabaus kvapo dermė daro šį drėkiklį iškirtinį, nes kvapas („Tata Harper“ turi ir išskirtinai aromaterapinių produktų) pažadina ir emocinį pasitenkinimą,  neapčiuopiamą vidinį malonumą naudojant šį lengvą losjoną.

Kaip jau minėjau, mėginuko kaina buvo kaip ir daugumos kitų, todėl jo labai netaupiau, sutepiau per porą kartų. Nepaisant ekstremalokų sąlygų, jei būčiau žinojusi „Tata Harper“ drėkiklio kainą, būčiau pasistengusi jį naudoti taupiau ir ilgiau.



Net jei drėkiklio sudėtyje būtų 60 sudedamųjų dalių, vistiek kirbėtų klausimas, kodėl taip brangu? Neabejotinai dėl ingredientų gausos - sviestai, aliejai, gėlių vandenys, laboratorijose išgauti enzimai, augalinis kolagenas (Galactoarabinan), hialurono rūgštis. Brangu ir dėl mokslo technologijų, kurios panaudojamoms medžiagoms išgauti ar apdirbti, tarp jų ekstrahavimas superkritiniu anglies dvideginiu (CO2).


Kvapas išgautas tik eterinių aliejų pagalba, nenaudojant sintetinių kvapų.


Ką gauna pirkėjas už fantastinę „Tata Harper“ buteliuko kainą? 37 ingredientus, tarp jų:


  • Biologiškai deranti hialurono rūgštis, patenkanti giliai į odą, skatinanti natūralią drėgmės gamybą bei sauganti nuo senėjimo,
  • Dygminų oleosomos (arba mikronų dydžio augalinių aliejų dalelės, apsuptos fosfolipidų membranos ir padengtos proteinų sluoksniu) užtikrina ilgalaikį odos drėkinimą ir maitinimą, 
  • Neapdirbtas medus taip pat giliai drėkina ir ramina odą - jei tik nesate jam alergiški,
  • Trilapis puplaiškis stangrina odą ir ją pakelia.
Kalbant apie oleosomas, tai vandeninės dispersijos, kosmetikoje naudojamos išgavus jas „žaliosiomis“ technologijomis, nenaudojant cheminių medžiagų. Oleosomos ypatingos tuo, kad drėgmę ir maisto medžiagas atiduoda ne iš karto, o porcijomis, taip užtikrindamos ilgalaikį drėkinimą ir maitinimą.

Man dar įdomios pasirodė dvi medžiagos, esančios drėkiklio sudėties gale: Soybean Peroxidase, Superoxide Dismutase. Pirmoji yra antioksidantas, odos kondicionierius - tai baltymas, išgautas iš sojos pupelės apvalkalo. Antroji yra fermentas, randamas gyvose ląstelėse, pagreitinantis chemines reakcijas ir ilginantis jų gyvenimo trukmę. Ji skaido potencialiai pavojingas deguonies molekules ląstelėse. Teko skaityti, kad ši medžiaga naudojama įvairiais atvejais medicinoje, netgi akių injekcijoms (jetau...).

Apskritai šio drėkiklio sudėtis sukomponuota derinant stiprų regenatorių - alavijo sultis, mangų sviestą, simondsijų aliejų, rožių vandenį, drėkinančias, kondicionuojačias medžiagas ir be galo daug augalų ekstraktų: ryžių, trilapio puplaiškio, šeivamedžio, baltojo gluosnio, „supermaisto“ mėlynžiedės liucernos (alfalfa), agurklės, medetkų, pelkinės vingiorykštės, liepžiedžių (wow!), levandų, arnikos.

Kaip pati JAV gamintoja įvardija savo išskirtinumą?

„Tata Harper“ naudoja 100% natūralių ir netoksiškų ingredientų, turi nuosavus žaliavų tiekėjus, yra sukūrusi unikalias ir koncentruotas formules, kurios apima nuo 9 iki 29 aktyvių sudedamųjų dalių, todėl priemonės yra multifunkcinės ir užtenka vieno buteliuko vietoje 6-ių. Kompanija teigia, kad naudoja pažangiausias pasaulyje odos priežiūros technologijas ir laikosi aplinką tausojančios verslo praktikos.

Bendrovės „širdis“ yra JAV šiaurės rytuose, Vermonte. „Tata Harper“ ten priklauso 1200 akrų (apie 486 hektarų) ploto ūkis, kuriame ekologiškai auginamos žolės, vaisiai, alfalfa bei avižos - „Vermont Organic Sertified“ sertifikatas.

Ir, kaip būtų galima tikėtis, „Tata Harper“ produktų nebando su gyvūnais.

„Tata Harper Repairative Moisturizer“ sudėtis, INCI: Aloe barbadensis Leaf Juice*, Water (Aqua), Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Carthamus tinctorius (safflower) Oleosomes*, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea europea (Olive) Oil*, Glycerin, Oryza sativa (Rice) Extract*, Rosa damascena Flower Water*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Cetearyl Olivate, Leuconostoc ferment filtrate, Mel (Honey), Sodium hyaluronate, Theobroma Cacao*, Menyanthes trifoliata (Buckbean) Flower Extract, Sambucus Nigra Fruit Extract, Salix alba (Willow) Bark Extract*, Medicago sativa (Alfalfa) Extract*, Borago officinalis (Borage) Leaf Extract, Calendula officinalis (Calendula) Flower Extract*, Spiraea Ulmaria (Meadowsweet) flower Extract*, Tilia europaea (Linden) Leaf & Flower Extract*, Lavandula stoechas (Spanish Lavender) Extract, Arnica montana (Arnica) Extract*, Galactoarabinan, Sclerotium gum, Sorbitan Olivate, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Soybean Peroxidase, Superoxide Dismutase, Sodium Phytate, Aroma**, Citral, Citronellol, Linalool, Eugenol
*Ingredients from Organic farming
** Clinical grade essential oils blend


„Tata Harper“ drėkiklio kaina - 100 JAV dolerių/50 ml gamintojo puslapyje, arba 80 svarų/50 ml britų „Naturisimo“, kur taip pat galite įsigyti mėginuką už 1 svarą/3 ml.

Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)

  1. Ar aš kažko nesupratau, ar mėginukus purktu gerokai labiau apsimoka? 10 svarų būtų 30 ml?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikrai, kad labiau apsimoka pirkti šituos mėginukus kaip priedą prie kažko, kas perkama iš "Naturisimo". Tik dvi problemos: reikia kažką pirkti ir vienu metu leidžia įsigyti tik 5 mėginukus :)

    AtsakytiPanaikinti