, , , , ,

„Alima Pure“ jūros spalvos akims / swatches

07:52


Vėl makiažas, vėl spalvos ir vėl JAV mineralinės kosmetikos gamintoja „Alima Pure“. Šįkart į vieną vietą surinkau tris akių šešėlių spalvas, pradedant ryškia mėlyna ir baigiant violetiniais atspalviais. Vienas iš šių šešėlių jau yra atsisveikinęs su gyvenimu, nors juose visuose nėra nei vandens, nei aliejų ir teoriškai sunku būtų sugesti, tačiau praktika rodo, kad tikrai įmanoma.

Mėlyna spalva yra „Navy“ - sodri mėlyna spalva. „Lilac“ - tamsi violetinė spalva. Dėl palyginimo ir kontrasto pridėjau ir „Carnevale“, skirtą linijai nubrėžti - jis pats tamsiausias nuotraukose.




Nebenaudoju violetinės „Lilac“ spalvos, kuri dar ir be visa ko, slapstėsi nuo objektyvo, niekaip nenorėdama atskleisti tikrosios savęs. 

Smarkiai įtariu, kad „Lilac“ indelyje apsigyveno plika akimi nematomi gyvūnėliai, nes nors vaizdas ir tekstūra nepakito, bet šešėlio kvapas pasidarė aštrus. Nujaučiu, kad pati esu dėl to kalta, nes kartais „Lilac“ naudojau šlapiuoju būdu, o po tokių dangtelio išbaksnojimų vandeniu reikėtų jį išvalyti ir dezinfekuoti, įsitikinti, kad nudžiūvo ir tik tuomet užsukti. Ką ir besakyti, akivaizdžiai paskubėjau ir į vidų pateko drėgmės.

Nepaisant to, „Lilac“ spalva vis dar tokia, kokia ir turi būti, vaizdams tiks puikiai. Juo labiau, kad šis tarsi dūmų uždanga prislopintas violetinis šešėlis gamintojos puslapyje atrodo greičiau rudas ir belieka pasikliauti aprašymu, kad realybėje tai vistik dūminė violetinė spalva.

Vėl laikau pliusu, kad violetinė spalva yra netiesmuka, prislopinta ir tinkama įvairiems makiažo deriniams kurti.




Gana ilgą laiką svajojusi, kad reikia tamsiai mėlynos spalvos, ėmiau ir įsigijau „Alima Pure“ šešėlį „Navy“

Kadangi matyt mano antra duona yra ieškoti priekabių (:D), sutinku tik su gamintojo teiginiu, kad tai yra mėlyna spalva. Ji nei gili, nei tamsi, atitinka lentynėlę, iš kurios buvo paimta - viduje yra žėrinčių dalelių, pats šešėlis yra švytintis.

Fakto ir lūkesčių neatitikimas yra tame, kad „Alima Pure“ puslapyje šešėlis „Navy“ yra gerokai tamsesnis ir gilesnis nei realiai. Be to, oficialioje nuotraukoje atsispindi ir kažkokiu būdu pasiektas vientisas švytėjimas, tačiau pažiūrėkite į mano nuotrauką ir pamatysite atskiras blizgias daleles. Super, kad jos yra smulkios ir nerėksmingos, tačiau turėkite mintyje, kad jei pirksite „Navy“ iš „Alima Pure“, turėsite būtent tai, ką turiu aš!



„Carnevale“, kurią kitame įraše dar suporavau su puikiu šešėliu „Milan“, yra juodintos slyvos spalvos. Ryški, tamsi, prabangiai spindinti, kuri gamintojo puslapyje vėl man panėšėja labiau į rudą, tačiau tokia tikrai nėra.

„Alima Pure“ šešėlius galima įsigyti gamintojo puslapyje iš švytinčių šešėlių kolekcijos arba iš matinių šešėlių, jų kaina 12,5 JAV dolerio/2,5 gr.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)