, , ,

„Natur Boutique“ kondicionierius plaukams su kokosų aliejumi

08:38


Maloniai nustebinta lietuviškų „Natur Boutique“ gaminių veidui, beveik sunaudojau šio prekės ženklo kondicionierių plaukams su kokosų aliejumi. Jeigu tai ne monoi, vieno kokosų aliejaus ant plaukų nemėgstu, bet kodėl aš įsigijau šį kondicionierių, galėtų atsakyti tik mano intuicija, o ji neužsiima tokiomis žemiškomis praktikomis kaip pasiaiškinimai.

Kartais tikrai į naudą pasitikėti savo nuojauta, o ne vien remtis praktiniais argumentais, nors ir jie oi, kaip nekliudo. Patiko išvaizda, ant buteliuko yra užrašas, kad gaminys mėgiamas, kaina - iki 3 eurų, tad kodėl ne? Dar tik trečias „Natur Boutique“ produktas ir aš ne tai, kad jaučiuosi nepermokėjusi, bet greičiau manau, kad kokybė lenkia kainą.

Matyt, 2015-uosius teks dedikuoti plaukams, nes ko tik jie nepamatė naujo. Kita vertus, po tiek metų neradimo ir nusivylimų, kaip ir būtų laikas sėkmingam laikotarpiui.

„Natur Boutique“ kondicionierius yra baltos spalvos, visiškai bekvapis. Konsistencija švelni ir puri, tačiau ne iki galo vienalytė - matosi baltos dalelės, kurių netolygumo ar formos skirstant tarp rankų visiškai nesijaučia.

Lengvai nušiurpau, kai pirmą kartą ištepiau plaukus „Natur Boutique“ kondicionieriumi ir plaštakomis pajaučiau aliejišką kokosinį riebumą. Įsitikinau ne kartą, kad visi aliejai kuo puikiausiai išsiplauna su įprastiniu šampūnu, bet juk rinkausi kondicionierių, o ne aliejų, o čia labiau panašu į pastarąjį!

Kelias minutes palaikiusi, išploviau plaukus su šampūnu (SCS metodas) ir dar kartą nustebau. Jau ant šlapių plaukų pasijuto, kad bus kupeta ir visiškas volume efektas. Išsiplovė labai gerai, net iki girgždesio braukiant, bet plaukai liko ir padrėkinti, ir pamaitinti.

„Natur Boutique“ bekvapis kokosų kondicionierius skirtas visų tipų plaukams. Mano plaukai yra normalūs, truputį į sausumą. Dar sausesniems plaukams toks kondicionierius tiktų kasdien, man reikia daryti pertraukėles, bet vistiek naudoju jį kas kelintą dieną ir neatidedu ekstra atvejams, kaip ypač riebaus ir maitinančio.

Plaukai blizga, pakelti nuo šaknų, banguojasi. Daugiau nieko ir negalėčiau norėti.

„Natur Boutique“ plaukų kondicionieriaus su kokosų aliejumis ingredientai, INCI: Aqua, Cetyl alcohol, Cetrimonium chloride, Coco nucifera*, Glyceryl stearate, Phenoxyethanol Ethylhexyglycerin, Citric acid, Tocopherol.

Bekvapis kokosinis plaukų kondicionierius kainuoja 2,75 euro/100 ml, 4,95 euro/250 ml, 8,11 euro/500 ml, 14,48 euro/1 litras. Įsigyti galima „Eko kolekcijos“ tinklapyje bei parduotuvėse Vilniuje ir Alytuje.

Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)

  1. O ką manote apie sudėtyje esantį phenoxyethanolį?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nepasakysiu naujienos, kad jis laikomas kontroversišku ir jo kiekis kosmetikos gaminiuose yra ribojimas iki 1 proc. bendros masės, kaip nurodo ES direktyva. Ir kad išgautas ne iš žaliosios arbatos ar ciberžolės, o susintetintas laboratorijoje.

    Man jisai labai nekliūna, nebent būtų trys sudėtinės dalys, o jis eitų antru numeriu, nes pramoninės gamybos, ilgesnio galiojimo natūraliuose ar ekologiškuose gaminiuose ne vieną medžiagą būtų galima ginčyti ar norėti tobulybės. Tačiau tiesa, kad be kai kurių ingredientų ta tobulybė išgyvena labai trumpai, o paskui sugenda.

    Patikusi apžvalga apie šį konservantą: http://www.shopnaturally.com.au/healthy-households/use-synthetic-preservative-phenoxyethanol-natural-skin-care-products/

    AtsakytiPanaikinti