, ,

„H&M“ eko pionieriai, skirti rankoms

07:57



Pagaliau! Po daugiau nei pusmečio nuo žinios, kad Švedijos drabužių ir aksesuarų tinklas „H&M“ žengs ir į ekologiškos kosmetikos rinką, sulaukėme pirmųjų sertifikuotų jo atstovų. „H&M“ pristato du „Ecocert“ sertifikuotus rankų kremus ir du skystus rankų muilus.

Man atrodo, kad tai užtikrintas ir saugus pasirinkimas debiutui. Jam pasirinktos pačios nepretenzingiausios priemonės, kurios yra einamos, ypatingai rankų kremai atitinka sezoną, tuo pačiu – gali sunaudoti bet kas tuo atveju, jei nepatiks: šeimos nariai, draugai, bendradarbiai. Nuotraukos – „H&M“.


„H&M“ saldžiųjų citrinų rankų kremas, 75 ml. Išsamios sudėties gamintojas nenurodo, išskyrus tai, kad pagamintas su sviestmedžio sviestu, granatų, abrikosų kauliukų aliejais, bičių vašku ir alaviju. Kremas kvėpintas eteriniais aliejais.



„H&M“ baltosios arbatos ir pipirmėčių rankų kremas, 75 ml. Sudėtyje yra sviestmedžio sviesto, simondsijų, abrikosų kauliukų aliejaus, bičių vaško, baltosios arbatos lapų ekstrakto ir alavijo, kvapas išgautas iš eterinių aliejų.


„H&M“ saldžiųjų citrinų rankų muilas, 250 ml. Švelnus rankų prausiklis pagamintas su alaviju, granatais ir glicerinu, naudoti eteriniai aliejai.

„H&M“ baltosios arbatos ir pipirmėčių rankų muilas, 250 ml. Jis pagamintas naudojant alaviją, baltosios arbatos ekstraktą bei gliceriną, kvapas išgautas iš eterinių aliejų.

Kainų lietuviškasis „H&M“ nenurodo. Tikiuosi jas pamatyti parduotuvėje ir kad ši nesąmonė baigsis, nes kaip mes iš „H&M“ pirksime internetu, nežinodami, kiek kas kainuoja? :)

Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)

  1. Lietuviškasis H&M jokių kainų nenurodo ir tai klaikiai erzina. Kremai įdomiai atrodo ir, regis, skaniai kvepia :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtų gerai, kad tie kvapai nebūtų visai dienai :)

      "H&M" pernai pranešė, kad 2016-aisiais Lietuvoje pradės prekybą internetu, vadinasi, kainos atsiras. Šitoje vietoje gerbiu lietuviškąją "Ikea" - ir sulyginta su kitomis šalimis buvo, ir sukritikuota, ir ką? Ir nieko. Kainos internete liko, toliau sau dirba, pilna parduotuvė žmonių :)

      Panaikinti