, , ,

„Alima Pure“ šviesiausias maskuoklis/ swatches

08:56

Alima Pure maskuoklis Sand

Mano mėgiamai JAV mineralinės kosmetikos gamintojai „Alima Pure“ pakeitus odos spalvos maskuoklių paletę, jaučiu pareigą parodyti šviesiausius seną ir naują variantus. Prieš pirkdama pati internete ieškojau spalvų palyginimų, tačiau nesėkmingai, todėl tikiuosi, kam mano padarytos nuotraukos kažkam pagelbės.

Anksčiau pirkdavau „Alima Pure“ maskuoklį „Beige“ – labai šviesų, sakyčiau, net truputį į balkšvumą. Tačiau spalva nuvo nuosaiki, „minkšta“ ir puikiai prisitaikydavo prie odos. Ne kaži kiek man jo jau buvo likę, bet vieną rytą besidažydama užkabinau alkūne indelį ir išbarsčiau viską ant grindų, išskyrus kelias dulkes.

Netikrinu „Alima Pure“ puslapio periodiškai, todėl tik pribrendus būtinybei pirkti naują maskuoklį, pamačiau, kad senosios „Beige“ spalvos neliko, o pati šviesiausia yra smėlinė – „Sand“.


Alima Pure maskuoklis Sand, smėlinis


Jeigu tai būtų ne „Alima Pure“, pasižyminti subtilumu, tikriausiai būčiau pabijojusi pirkti smėlinį maskuoklį, bet surizikavau ir nesuklydau. Spalva yra labai švelni, subtili, tekstūra – gal ir dar minkštesnė nei senojo varianto. Ypatingai gerai prisitaiko ant odos, maloniai ir be ryškių ribų pasiskirsto, maloniai prilimpa prie odos. Spalva tikrai smėliškėsnė, tačiau man ant odos atrodo dar geriau nei senoji „Beige“.


Alima Pure maskuoklis Sand



Alima Pure mineralinis maskuoklis Sand

„Alima Pure“ maskuoklis kainuoja 15 JAV dolerių / 2 g.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)