, , , , ,

G.Paltrow ir „Juice Beauty“ tušas ir lūpų pieštukas/ swatches

08:38

Paltrow Juice Beauty mascara, lip crayon

Holivudo žvaigždėms ne naujiena būti viso pasaulio akiratyje, o aktorė Gwyneth Paltrow pritraukė dar daugiau dėmesio su savo nauja natūralaus makiažo linija „PHYTO-PIGMENTS“, rinkoje pasirodžiusia šiemet sausį. Gamintojas – JAV bendrovė „Juice Beauty“.

Linijoje yra akių tušas, akių pieštukai, šešėliai, kreminiai pagrindai, taip pat makiažo bazės, lūpų pieštukai, blizgiai, lūpdažiai. Aš turiu ir įvertinsiu G.Paltrow akių tušą bei lūpų pieštuką.

„PHYTO–PIGMENTS“ blakstienų tušas


G.Paltrow mascara swatches


Aktorė ne viename interviu paminėjo, jog savo makiažo liniją jai norėjosi sukurti, kai pavargo nuo įprastinio makiažo. Tokia žinutė leidžia suprasti, kad greičiausiai dėl formos neturėtų būti paaukotas turinys ir tai puikiausiai galioja tušui.

Pirmiausiai atkreipčiau dėmesį, kad tušo šepetėlio nuotrauka oficialiose nuotraukose neatspindėta tiksliai. Man atrodė, kad viename jo šone plaukeliai bus trumpučiai, kitame - ilgi. Iš tikrųjų šepetėlis yra sraigto formos. Teigiama, kad tinkamiausios formos ieškojimui buvo skirta daug laiko, kol rezultatas patiko G.Paltrow.

Šiaip tai yra ne ką ne prastesnė inovacija, palyginti su ypač ilgais, ypač trumpais, guminiais, tankiais ar retais šepetėliais. Kad būtų kažkuo išskirtinai geresnė – irgi nepasakyčiau, tačiau dažo maloniai, tvarkingai, vokų neteplioja.

Paties tušo pakuotė plona, ilga, metalinė. Labai smagu ją imti į rankas, net gaila, kad nepildoma.


Paltrow mascara swatches

Tušo spalva juoda, blakstienoms suteikia ilgio ir apimties. Neatsparus drėgmei. Apsiverksite, sulysite – blakstienos atsispaus paakiuose arba šiek tiek tušo nubyrės. Kita vertus, o ar tikėjausi kažko kito iš priemonės, turinčios tausoti blakstienas? :)

Kaip jau rašiau anksčiau, tušo sudėtyje daug drėkinančių alavijo sulčių, glicerino, įvairūs vaškai, vitaminas E, hialurono rūgštis, spalvą suteikę augalų milteliai. Kvapo niekaip negalėčiau išskirti, beveik bekvapis, gal vos kiek salsvas.

Tušu padengtos blakstienos lieka minkštos, per dieną neišsausėja ir nenuvargsta.

Aš juo patenkinta ir mielai kartočiau, jei neatsiras ko nors įdomiau.

„PHYTO-PIGMENTS Ultra-Natural Mascara“ sudėtis, INCIAloe barbadensis (organic aloe juice)*, organic glycerin*, acacia senegal gum extract, organic tapioca starch*, glyceryl stearate SE (plant derived), jojoba esters (plant derived), microcrystalline cellulose (plant derived), stearic acid (plant derived), potassium cetyl phosphate, gluconolactone (plant derived), copernicia cerifera (organic carnauba wax)*, euphorbia cerifera (organic candelilla wax)*, tocopherol (Vitamin E), cellulose gum(plant derived), sodium benzoate, calcium gluconate, sodium hyaluronate, maltodextrin (plant derived), methyl dihydroabietate (plant derived), argania spinosa (argan shell powder), rosa gallica (rose flower powder), daucus carota (purple carrot extract), iron oxide (CI 77499).
* = Certified organic ingredient


Tušą galima įsigyti gamintojo puslapyje, kainuoja 22 dolerius/8,5 gramo.

„PHYTO-PIGMENTS“ lūpų pieštukas „Malibu“


Gwyneth Paltrow lip Crayon Malibu, swatches

G.Paltrow reklaminėse nuotraukose pozuoja lūpas pasidažiusi kur kas ryškiau. Aš nusprendžiau rinktis nuosaikią, ramią spalvą, tinkamą švelniai paryškinti lūpas, kadangi nesu iš tų moterų, kurios nuolat sužiūri lūpdažio nuvalgymo laipsnį ir lūpų kontūrų būklę.

„PHYTO-PIGMENTS“ linijoje dauguma spalvų yra labai nuosaikios, netgi panašios, tačiau renkantis teko spėlioti, kuri labiau į rožinę pusę, kurį į rusvą. Iki kol nepamačiau gyvai, atrodė, kad spalva gali būti su nykstančios rožės negyvu atspalviu, tačiau savo pačios nuostabai aš maloniai apsirikau.

Mano pasirinktas „Malibu“ atspalvis yra prislopintai rausvas. Neryškus, lūpoms suteikiantis skanaus, žaismingo gaivumo. Pirmas lūpų pieštukas mano gyvenime, o jau patinka taip, kad negaila už jį mokėto nė vieno cento.


Gwyneth Paltrow lūpų pieštukas Malibu

Pliusai: sudėtyje daug aliejų, taip pat lūpas smagiai apgaubiančio ir saugančio sunkaus, klampaus ricinų aliejaus. Tačiau apsigauti neverta, tai nėra riebi, net ir labai sausoms lūpoms ar žiemai tinkanti priemonė. Esant šaltam, žvarbiam orui, turint suskilinėjusias, šerpetojančias lūpas, jas pirmiau reikėtų patepti augaliniu sviestu ar rimtu lūpų balzamu.

Pavasario orui sušilus iki 4-6 laipsnių šilumos, G.Paltrow sukurtas pieštukas jau tinka ir be „grunto“.

Man patinka viskas: spalva, atspalvis, lengva tekstūra, patogus dažymasis ir vėl su metalu kažką bendro turinti, maloni rankoje pakuotė. Visapusiškai patenkinta, kad dar tik pradedu jį naudoti.

„PHYTO-PIGMENTS“ Luminous Lip Crayon lūpų pieštukų „Malibu“, „Caramel“, „Venice“, „Catalina“, „Laguna“ lūpų pieštukų sudėtis, INCIHelianthus Annuus (Organic Sunflower Seed Oil)*, Ricinus Communis (Organic Castor Seed Oil)*, Simmondsia Chinensis (Organic Jojoba Seed Oil)*, Copernica Cerifera (Organic Carnauba Wax)*, Methyl Dihydroabietate (Plant Derived), Mangifera Indica (Mango Seed Butter), Euphorbia Cerifera (Candelilla Wax), Helianthus Annuus (Sunflower Seed Wax), Hydrogenated Jojoba Oil, Triisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate (Plant Derived), Butyrospermum Parkii (Organic Shea Butter)*, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Citrus Limonum Leaf Cell Extract, Helianthus Annuus (Sunflower Seed Oil), Oryza Sativa (Rice Bran Extract), Rosmarinus Officinalis (Rosemary Leaf Extract), Tocopherol (Vitamin E), Polyglyceryl-10 Heptahydroxystearate, Vegetable Glycerin, Magnesium Silicate, Silica, Vitis Vinifera (Grape Seed Oil), Betaine (Plant Derived), Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Phospholipids (Plant Derived), Rosa Gallica (Rose Flower Powder), Melia Azadirachta Leaf Extract, Amino Esters-1, Coccinia Indica Leaf Extract, Solanum Melongena (Eggplant Fruit Extract), Aloe Barbadensis Flower Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Corallina Officinalis Extract. May contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Mica.


Lūpų pieštuko kaina yra 22 JAV doleriai/3,1 gramo.

Jums dar gali patikti

4 komentarai (-ų)

  1. o mane iš tos linijos labiausiai vilioja krempudros. Reta, kad tiek daug atspalvių būtų, ir gerai ir nelabai - sunkiau išsirinkti, lengviau prašauti pro šalį, bet labai norėčiau išbandyti. Ar ir international siuntimas nemokamas pasiekus 30 dolerių vertę?

    O lūpų kreidelės spalva labai gaivi ir pavasariška. Lauksim nuotraukų, kaip atrodo ant lūpų :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. "Juice Beauty" kažkaip nesivargina su spalvų aprašymais - lūpų pieštukai gavę tiek pat dėmesio. Spalvos artimos, nors durk pirštu. Pirkdama pagrindą aš iškart atmetu pačias balčiausias ir rudžiausias spalvas, o toliau jau technikos reikalas. Esu "Alimos" pudras į vieną lapą klijavusi, kad matytųsi geriau paletė, dar asociatyviai sprendžiu pagal spalvų aprašymus (Sand visuomet būna smėlinė, sveikai ruda švelni spalva,neturinti nei rausvų, nei gelsvų atspalvių). Dar veikia, jei spalvas mintyse išeina sutirštinti bent kelis kartus: į kurią pusę labiau krypsta, ar tikrai tiks prie individualių odos savybių, spalvinio tipo. Tiktai taip... :))

      kad jie siunčia tik JAV ribose, man atrodo. Be to, prašoksi 22 eurų ribą, muitinė smarkiai apmokestins. Kažin ar išvis apsimokėtų siųstis tiesiogiai, net jei tokia galimybė ir egzistuotų...

      Panaikinti
    2. O taip, apie muitus nepagalvojau... tada teks laukti pudrų naturisimo puslapy arba vėl prašyti pakeleivingo važiuotojo, kad parvežtų :))

      Panaikinti
    3. Chem.... Tu pažiūrėk, kokiu būdu jie nori nuosavus pardavimus paskatinti ir greičiausiai padarysi tokią pačią išvadą, kad Naturisimo jų nebus:
      http://www.juicebeauty.com/affiliate-program/

      dar yra SPA ir butikai, bet irgi ne tas.

      jei užsiregistruosi naujienlaiškiui, gali gauti 15% nuolaidą, kuri padengtų tarpininkavimo paslaugas.Išeitų tas ant to :))

      Panaikinti