, ,

Myliu: „Dr. Hauschka“ skystas bronzantas

12:28


Po dvejų metų pertraukos vėl grįžtu prie kartą jau aprašytos ekologiškos makiažo priemonės: skysto „Dr. Hauschka“ bronzanto. Pamenate, tą vaikišką būrimą iš ramunės žiedlapių „myli-nemyli“? Su šiuo bronzantu man lygiai tas pats. Naudoju, nusibosta, džiaugiuosi, kad baigėsi. Bet vos tik ateina pavasaris, o oda tampa net mėlyna nuo blyškumo, vėl prie jo grįžtu. Manau, pasiblaškiusi dar keletą ciklų, a  la nusibosta ir vėl pasiilgstu, neabejotinai prieisiu išvados, kad vistik myliu šį bronzantą ir ne kitaip.

Pagrindinis šio bronzanto privalumas yra tai, kad jis neapkrauna odos, tačiau suteikia jai sveikesnį, švelniai rusvą atspalvį.

Antras labai didelis privalumas, kad jis odą gydo: priverčia pasitempti, mobilizuotis ir pačiai tvarkytis. Kitais žodžiais tariant, jis nesausindamas kaip kitos dezinfekuojančios ir gydančios priemonės, jis užgydo smulkius odos netobulumus.

Jis yra būtų tobulas arba toms, kurios neturi ko maskuoti, tačiau nori pailsėjusios, saulės pabučiuotios odos įspūdžio. Nes taip, jis nemaskuoja, tam reikėtų naudoti papildomas makiažo priemones.

Mane žavi, kad bronzantas yra visiškai neriebus ir nepriverčia spręsti rebusų, kad plaukia, riebina odą, arba atvirkščiai - pernelyg smarkiai ją matizuoja ir sausina. Plius, jo panaudojimas yra multifunkcinis: vieną patį, kartu su kremu ar losjonu, su aliejumi. Kol dar laikosi minusas naktimis ir rytais, aš bronzantą maišau su lašeliu aliejaus, kad oda gautų papildomo maitinimo ir per dieną nesausėtų. Kai gerai atšils, naudosiu jį vieną.

Kodėl bronzantas mane verčia kartkartėmis plėšti „nemyli“ lapelį? Tam yra dvi priežastys: žemės riešutų aliejus sudėtyje, jo tikrai mielai atsisakyčiau dėl galimų alergijų. Ir gana ryškus kvapas, kuris įprastinę kosmetiką naudojančios gal kaip tik atrodytų silpnas ir vos užuodžiamas, o aš tiesiog atpratusi ir kaskart jį labai jaučiu. Nesakau, kad nemalonus, tiesiog pasikeitę įpročiai ima viršų.

Kaip jau rašiau, bronzanto sudėtį pradeda vanduo, alyvuogių aliejus, alkoholis, paprastojo perluočio ir hamamelio ekstraktai. Taip pat yra lecitino, bičių vaško, kondicionuojančio riebiojo alkoholio, žemės riešutų aliejaus, mineralų.

Bet jei bandytume vertinti nežinodami sudėties, tai atrodytų kaip skysta makiažo priemonė, pastangrinta stangrintoju ir tiek.

„Dr.Hauschka Translucent Bronzing Tint“ ingredientai, INCIWater (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Lysolecithin, Beeswax (Cera Alba), Fragrance (Parfum)*, Citral*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Benzyl Salicylate*, Coumarin*, Eugenol*, Cetearyl Alcohol, Algin, Silica, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Chlorophyllin-Copper Complex (CI 75810), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).
*component of natural essential oils

Šįkart bronzantą pirkau www.naturisimo.com, kainavo 29,50 svaro/30 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)