, ,

Anglis prieš vienaragius, arba kosmetikos naujovės

00:47


Grožio pasaulis tarsi pasidalino pusiau. Vienoje pusėje - iš naujo atrastas „angliukas“ kaukėse, prausikliuose, dantų šepetėliuose ir net aliejuose. Tuo tarpu kita pusė žaižaruoja visom įmanomom spalvom iš pasakų apie vienaragius. Tikriausiai todėl į madą grįžo ir intensyvus, persiliejantis holografinis spindesys makiažo priemonėse.

Vienaragiai 

Vienaragiai, undinės, blizgesys, kristalai - tai dabar ant pačios mados bangos keteros. Šią tendenciją ypač intensyviai išnaudoja JAV gamintoja  „Pacifica Beauty“: nuo švytinčių drėkiklių ir serumų veidui, purškiklių iki makiažo priemonių. Iš pastarųjų išskirčiau holografinio švytėjimo lūpų blizgį. Į „Pacifica“ noriu atkreipti dėmesį kadangi tai yra subalansuotos kainos priemones siūlanti bendrovė ir yra būdų atsisiųsti jos gaminius į Lietuvą. Tiesa ir ta, kad kai kuriuos gaminius ar net visas linijas ji atiduoda išskirtinei prekybąi  „Ulta“ puslapyje, kuris neamerikietiškų IP visiškai neprisileidžia ir tuo labiau nesiunčia nevietiniais adresais.

Žėručio mada plinta ir Europoje, kas daro priežiūros priemones panašesnes į makiažą. Vis dėlto, turėjusi, išbandžiusi ir naudojanti bent kelis tokio tipo gaminius galiu nuraminti, kad jokio apčiuopiamo, plika akimi matomo ar net rėžiančio švytėjimo ant veido odos jie neuždeda. Kiek padidina gaivumo įspūdį, bet spindinčios dalelės nekelia nepatogumų.

Štai Prancūzijos gamintoja  „Pulpe De Vie“, maksimaliai išnaudojanti vietinius ingredientus (vaisius, daržoves gėles, augalus), taip pat turi savo serumo variantą su žėručiu, jis pavadintas deimantinio spindesio serumu, arba „Pulpe De Vie Like a diamond Serum Lumière“.

Didžiosios Britanijos  „Oskia“ gamina neįprastos konsistencijos, labai malonų ir santūriai švytintį veido serumą su žėručiu „Get Up&Glow“.

Holografinių akių šešėlių variantus sukūrė Vokietijos „Sante“, o ekonominis privatus Vokietijos koncerno DM prekės ženklas „Alverde“ - skaistalus

Anglis

Kalbant apie aktyvintą anglį, norėčiau paminėti nuo asmeniškai išbandytą VIVI dantų šepetėlį su anglies šereliais. Nemaniau ir tuo labiau nesitikėjau iš jo jokių stebuklų, bet galiausiai teko prisipažinti, kad tai vienas geriausių turėtų dantų šepetėlių. Jo šereliai yra labai minkšti, jų neišeina nei spausti, nei prispausti, atitinkamai jie sunkiai išsiklaipo ir nepraranda formos. Su įprastais šepetėliais tai nutikdavo nepalyginamai greičiau.

Anglis dantų pastose jau anokia naujiena. Tačiau anglis imama įkomponuoti į dezodorantus, kaip „Schmidt's“ atveju, veido prausiklius - 100% Pure“ arba Nahla“.

Labai egzotiškas ir stebinantis vien savo juoda spalva yra aliejus su anglimi iš Raaw“, skirtas veido valymui.

Žinoma, kaukėmis su anglimi jau nieko nenustebinsi, bet vis tiek. Savo purviną kaukę su vyšniomis turi Pacifica“ ir kaimynų latvių Madara“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)