, , ,

Amerikietiškas „Acure“ veido šveitiklis su dumbliais

17:04


„Acure“ yra amerikiečių natūralios kosmetikos gamintojas, savo krepšelyje turintis produktų, kurių kaina ekonominė, o kokybė - astronominė. Štai apie jo jūrinį šveitiklį su jūros dumbliais skaityčiau vien liaupses, pagyrimus ir aikčiojimus, nes manau, kad tai yra vienas geriausių natūralios sudėties šveitiklių rinkoje.

Su malonumu paskaitau, kaip kosmetikos priemones renkasi kitos ir vienu momentu pagavau save galvojančią, kad pati turiu atidirbusi kitokį požiūrį. Mano virtualiame sąraše yra ingredientai-žvaigždės, kurių buvimas leidžia tikėtis gero efekto, o nebuvimas verčia abejoti gaminio nauda. Tarp asmeninių favoritų yra dumbliai, italiniai šlamučiai, visada apsidžiaugiu pamačiusi saldymedį, kuris turi puikų poveikį odai. Su jais net ir paprastesnės sudėties priemonės gali būti puikios, o dumbliai apskritai yra mano numeris 1!

Apskritai bendras požiūris į šveitiklius nėra toks vienareikšmiškas, kaip, pavyzdžiui, į drėkiklius. Gerų drėkiklių reikia visiems, o štai šveitiklius dalis žmonių labai mėgsta, kiti gi laikosi principo, kad oda yra ne grindys, jos šveisti nereikia. Tiesa greičiausiai slepiasi kažkur per vidurį.

Vienu metu turiu ne vieną odos šveitiklį ir naudoju juos pagal nuotaiką, oro ir temperatūros sąlygas. Šveitikliu odą noriu pamasažuoti ir suaktyvinti procesus joje, tarp tikslų nėra tobulas negyvų odos ląstelių pašalinimas, nes man tam geriausiai tinka šveičiančiojo paviršiaus vientisumu nepralenkiama masažinė pirštinė.

Nemėgstu aštrių, kietų šveitiklių, taip pat tokių, kuriems trūksta homogeniškumo ir šveitiklio masė nesugeba išlaikyti tolygaus šveičiančių dalelių pasiskirstymo. Užskaitau tausius, bet savo darbą gerai atliekančius šveitiklius, kurie odą atgaivina ir paskaistina. Bet tokiam rezultatui išgauti neužtenka tik ridinėti kietas daleles po veidą,  reikia ir veikliųjų medžiagų.

Kalbant apie jūros dumblius, jie yra gerai, bet padauginus jų sudėtyje naudoti gali būti nemalonu, nes dukslus, žuviškas jų kvapas gali išversti iš kojų. Šveitiklyje dumblių milteliai yra pačioje pabaigoje, gamintojas naudoja ruduosius dumblius (Laminaria digitata). Juose gausu polisacharidų, polifenolių ir mineralų. Dumbliai mėgstami anti age priemonėse, nes tai tikras energijos kokteilis odai.

Šveitiklis suformuluotas taip, kad pačiame viršuje yra gerai drėkinantis alavijas ir super vaisiai bei super uogos: acai (aliejinės kopūstpalmės), gervuogių, erškėtrožių, granatų ekstraktai, raminančios ramunėlės ir medetkos.

Šveičiančios dalelės taip pat parinktos švelnios: graikinio riešuto kevalo milteliai, citrinų žievelės granulės, prancūziškas žaliasis molis. Jos nedrasko ir nerėžia odos, savo tekstūra yra skirtingos, todėl gerai papildo viena kitą. vertinant šveičiančių dalelių kiekį ir pasiskirstymą, sakyčiau, kad jos yra tankios ir maloniai stiprios.

Na ir aišku, žaliojo molio ir sudėtyje esančio chlorofilo dėka šveitiklis yra purvinos žalios spalvos.

Švelnų citrusinį atspalvį turintis kvapas ir maloni, švelniai šveičianti masė tiesiog pripildo odą gyvybės. Šveitiklis naudojant tampa balkšvesnis ir tarsi vos lengvai putoja.

Bet labiausiai džiugina rezultatas. Veidas tiesiog šviečia, tarsi paliestas stebuklingos gyvybės lazdelės - atsigavęs ir pastangrėjęs, tarsi po gero masažo. Geriausiems rezultatams pasiekti gamintojas rekomenduoja šveitiklį naudoti 3 kartus per savaitę.

Labai mėgstu, naudoju ir rekomenduoju!

„Acure“ šveitiklio sudėtis, INCIWater, aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, euterpe olearacea (acai) fruit extract*, rubus fruticosus (blackberry) fruit extract*, rosa canina (rosehips) fruit extract* punica granatum (pomegranate) fruit extract, calendula officinalis (calendula) flower extract*, matricaria recutita (chamomile) flower extract*, aspalathus linearis (rooibos) leaf extract*, vegetable glycerin, sodium methyl coyocyl taurate, juglans reglia (walnut shell) flour, kaolin (french green) clay, sodium lauroamphoacetate, sodium pca, sodium lauroyl lactylate, citrus limon (lemon) peel granules, glyceryl laurate, sodium cocoyl isethionate, cellulose gum, glucono delta lactone, chlorophyll, chondrus crispus extract, potassium sorbate, olea europaea (olive) fruit oil, argania spinosa (argan) culture extract, chlorella vulgaris extract, salvia officinalis (sage) leaf extract, mentha spicata (spearmint) leaf extract, laminaria digitata (kelp) powder, lilium candidum leaf (madonna leaf) culture extract.


Šveitiklio kaina - 7,64 JAV dolerio/118 ml, pirktas Iherb.

PS nuotraukoje esanti ir pati naujausia šio šveitiklio pakuotė skiriasi.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)