, , ,

Liepos kosmetikos gamintojų naujovės

11:05

Mes taip dažnai neperkame, kiek naršome ir domimės :) Tačiau informacija irgi dalykas rimtas. Pasižiūrėkime, kokių naujienų pasiūlė ekologiškos kosmetikos gamintojai liepos mėnesį.

Mūsų dažnai minima Prancūzijos kompanija „Avril“ neseniai Facebook'e skelbė konkursą ir kvietė spėti, kokį naują produktą ji netrukus pasiūlys rinkai. Spėliojo daug žmonių, atspėjusio nebuvo nė vieno (mes irgi būtume neatspėję) - pasirodo, tai Damasko rožių putos veidui prausti:

„Avril“ rožių putos, 9 eurai/200 ml

Be to, ta pati „Avril“ išleido ir vadinamąjį micelinį vandenį veidui valyti. Su rugiagėlių hidrolatu ir alaviju. Ekologiškas, sertifikuotas, didelis butelis ir adekvati kaina. Rinkoje dabar yra arba pigių sintetinių micelinio vandens variantų, arba brangių ekologiškų, todėl „Avril“ variantas yra dvigubai įdomus :) 



„Avril“ micelinis vanduo, 7 eurai/500 ml

Vokietijos „Lavera“ smarkiai atnaujino savo dekoratyvinės kosmetikos krepšelį: nauji tušai, šešėliai akims. Trigubą apimties, užrietimo ir paryškinimo efektą suteikiantis „Lavera“ juodos spalvos tušas:


„Lavera“ tušas, 14,95 euro/11 ml

„Lavera“ ypač ryškus juodas tušas su įspūdingu šepetėliu:
„Lavera“ tušas, 14,95 euro/13 ml
Skystas „Lavera“ akių šešėlių pagrindas tūbelėje:


„Benecos“ šešėlių pagrindas, 3,29 euro/5 ml

Daug naujų „Lavera“ šešėlių rinkinių - perlamutrinių ir matinių:

„Lavera“ šešėlių rinkiniai, kaina 11,95-13,95 euro*
Vokietijos „Benecos“, kurios lūpdažiu bloge „dažomės“ šią savaitę, lūpoms pagamino minkštus pieštukus, kurie įvardijami kaip pusiau lūpų dažai, pusiau balzamai. Trijų švelnių spalvų, šioje nuotraukoje - „Rusty Rose“ spalva:


„Benecos“ lūpų pieštukas, 4,19 euro/2,6 gr
„Benecos“ asortimentą papildė ir spindinti pudra (angl. Highlighting Powder) veidui bei dekoltė:


„Benecos“ spindinti pudra, 3,99 euro/9 gr
Ilgą laiką turėjusi ganą platų nagų lakų asortimentą, „Benecos“ pagamino ir lako nuėmėją:


„Benecos“ lako nuėmėjas, 3,39 euro/100 ml

Be to, tarp „Benecos“ naujienų taip pat yra tipinėje lūpų blizgio pakuotėje supakuotas akių šešėlių pagrindas, naujos akių šešėlių ir nagų lakų spalvos.


* „Lavera“ šešėlių rinkinius radome Prancūzijos rinkoje Kai jų atsiras Vokietijos interneto parduotuvėse, praktika sako, čia jie gali būti pigesni.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)