, , ,

„Martina Gebhardt“ pusiau bronzantas, pusiau rožių losjonas

09:08

„Martina Gebhardt“ rose bronzing fluid
  „Martina Gebhardt“ bronzantas
Apie išieškotą „Martina Gebhardt“ kosmetiką pradėjome rašyti ankstyvą šių metų kalendorinį pavasarį. Viena iš šio gamintojo veido priežiūros priemonių - lengvas bronzantas/losjonas savo eilės sulaukė dabar, kada pats laikas jį naudoti. Vasarą, kuomet karaliauja karštis, ir ant veido nelieka vietos keletui kosmetikos sluoksnių, nes jų tiek nereikia.

Tai pusiau rožių losjonas, pusiau švelnų, sveiką atspalvį veidui suteikiantis bronzantas. Stažas su juo apytiksliai 1,5 metų - maždaug nuo 2013 metų kovo. Tiek laiko bandau, vertinu, jaukinuosi ir tikiuosi kuo geriau pažinti.


Pirmą kartą šį losjoną, tiksliau patį mažiausią 2 mililtrų mėginuką įsigijau 2013 metų pradžioje. Tačiau poros mililitrų man pasirodė per mažai, kad suprasčiau, ką jis daro ir kokia jo paskirtis. 

Kodėl pradėjau juo domėtis žiemą? Nes norėjosi veido odai suteikti rudą atspalvį, kuris buvo ypač pasiilgtas po niūraus pralijusio rudens ir prasnigusios žiemos laikotarpio. 


Kitas žingsnis buvo 30 mililtrų talpos (taip pat laikomas mėginiu!) šio bronzanto pakuotės dydis. Tepus jį žiemą, pavasarį, vasarą ir rudenį, pagaliau susidėliojo ir nuomonė apie jį. Tai išskirtinai vasaros ir šilto oro produktas!


Damaskinių rožių bronzantas baltaodėms


Kokios šio ekologiško, biodinaminio, „Demeter“ sertifikatą turinčio bronzanto ypatybės? Pati pagrindinė, kad tai yra produktas „per pusę“: pusiau drėkiklis, pusiau suteikiantis spalvą fluidas. Asmeninė patirtis rodo, kad toks 50/50 gaminys nebus nei tobulas losjonas, nei labai spalvinanti odą priemonė.


Kodėl aš šio bronzanto nesupratau tuomet, kai oras buvo drėgnas, šaltas, žvarbus? Nes, palyginti su čia pat, po ranka esančiu „Martina Gebhardt“ rožių losjonu, paprastas rožių losjonas drėkina odą žymiai geriau ir ilgiau. Tuo tarpu bronzantą papildę spalvos pigmentai tarsi išstumia dalį drėgmės iš produkto ir ištepus juo veidą pasijunta aiškus odos matiškumas. Pagal jausmą, kad odai drėkinimo šaltu oru nepakanka, mineralinė pudra šalia šio bronzanto lieka perteklinė. 


Kitas niuansas, kiek šis bronzantas suteikia spalvos. Pažiūrėkite į nuotrauką, kaip lašeliu bronzanto padengiau vidinę rankos dalį ir ar labai skiriasi oda „su“ ir oda „be“? Objektyviai vertinant, skirtumas labai minimalus, venos liko savo vietose.



Rose bronzing Fluid, Martina Gebhardt
 „Martina Gebhardt“ bronzantas
Turiu labai baltą odą, todėl jos atspalvio skirtumą, kad ir nedidelį, matau. Ir vasarą šis bronzantas man visai patinka. Lengvas, drėgmės odai suteikia pakankamai, atspalvis tampa tinkamesnis laikui, kuomet oda natūraliai gauna saulės, kaip viršutinį sluoksnį galiu naudoti žiupsnį mineralinės pudros ir viskas savo vietoje.

Vis dėlto manau, kad tamsesnės, rudesnės spalvos odos savininkės šio bronzanto ant savęs gali neįžiūrėti, todėl joms geriau rinktis kitą produktą.


Dar vienas minusas, vertinant bronzanto pritaikymo platumą, kad norisi priemonės visiems metų laikams, o ne vien vasarai. Gal ir nesinorėtų, bet žinant, kad tokia yra, nesigauna šios minties išmesti iš galvos :)


„Martina Gebhardt“ bronzanto sudėtis, INCIAqua (Water), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil°, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter°, Rosa Canina (Rose Hips) Fruit Oil*, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Persea Gratissima (Avo- cado) Fruit Oil*, Loess, Rosa Damascena (Rose) Flower Extract°, Daucus Carota (Carrot) Extract°, Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Fruit Oil*, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Spagyrische Essenz von Rosa Damascena (Rose) Flower°, Gold, Silver, Sulfür, Aroma*, Azulene, Ge- raniol**, Eugenol**, Citronellol**.


 „Martina Gebhardt“ bronzanto kaina - 7,69 euro/30 ml, įsigyti galima Vokietijos „Violey“. Lietuvoje dalimi asortimento prekiauja „Livinn - sveiki produktai“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)