, , ,

„Domol“ skystas skalbinių skalbiklis

09:58

Domol skalbimo priemonė, Natūralus ID
„Domol“ skystas skalbinių skalbiklis
Prieš pradedant kalbėti apie įsigytą „Domol“ skalbimo priemonę drabužiams, teks prisiminti ir trumpą ekonomikos pradžiamokslį. Paklausos ir pasiūlos dėsnių nagrinėti nesinori, bet po to, kai eilinį sykį atėjusi pirkti VIVI skalbimo kremo su citrinžolėmis sužinojau, kad jo indelio kaina pakelta 3 litais (?!), nutariau, kad reiktų dairytis alternatyvos. Nemalonų įspūdį sustiprino dar ir sutapimas, kad vos prieš savaitę už kibirėlį VIVI skalbiklio mokėjau mažiau. Na, bet alternatyva yra: mažesnės kainos, plačiame parduotuvių tinkle „Drogas“ ir netgi sertifikuota. Tai skysta skalbimo priemonė „Domol“, pagaminta Vokietijoje, kompanijos „Rossmann“.


Pasikalbėjome, pasitarėme tarpusavyje, kad ekologiškų „Domol“ priemonių kvapai yra puikūs, tai yra, jie išvis bekvapiai, ir nutarėme, kad mums sekasi, nes tąkart šioms priemonėms netgi buvo taikoma akcija. 

Lietuvoje galima įsigyti „Domol“ skystą skalbinių skalbiklį arba ekologiškus miltelius, kurių dizainas ir spalvos - kaip nuotraukoje (balta, švelniai žalsva), nes „Domol“ linijoje yra tiek skalbimo, tiek kitų priemonių, kurios su natūralumu ir ekologija neturi nieko bendro.

Iš „Domol“ ekologiškų priemonių ypač mėgstu indų ploviklį (vienintelis ir taip pat bekvapis), kurį įvairiai panaudoju ir šiaip buityje, pavyzdžiui, lašelį grindims plauti.

„Domol“ skalbiklis: neutralus, švelnus ir ekonomiškas

Domol skalbiklis, Naturalus ID
„Domol“ skystas skalbinių skalbiklis
„Ecolabel“ sertifikuotas „Domol“ skystas skalbinių skalbiklis yra skirtas spalvotiems drabužiams skalbti ir tausoja jų spalvas. Yra bekvapis (neturi netgi „darbinio “muilo kvapo), o tai yra ypač svarbu, jei šeimoje yra alergiškų, kvapiklius sunkiai toleruojančių žmonių. Šį skalbiklį 2013 metais testavo ir patvirtino Vokietijos alergijos ir atsmos asociacija.

Šio skalbiklio gamintojas nedažė ir nekonservavo konservantais.

„Domol“ skalbiklis efektyvus nuo 30 laipsnių temperatūros, tačiau netinka skalbti vilnai ir šilkui, taipogi netinka pilti tiesiai ant drabužių. Pyliau, tikrai pyliau tiesiai ant jų ir nieko blogo nenutiko. 

Skalbia gerai, nepalieka jokio kvapo - esu visiškai juo patenkinta. Prie brangesnio skalbiklio grįžčiau tuomet, jei jis būtų su aukso dulkėmis :)

„Domol“ skysto skalbiklio kaina su akcija „Droge“ buvo 8,99 lito (su akcija) už 1 litrą. 
Įprasta kaina yra 13,99 lito/1 litras.

Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)

  1. Radau,perskaiciau visa.
    Nuostabus blogas.
    Aciu Jums.:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Smagu, kad patiko. Tikimės ir toliau būti įdomios :)

    AtsakytiPanaikinti