, ,

„SPA Rituals“ nagų lakas: raudonas ir karštas

12:15

„SPA Rituals“ spalva „Too Hot To Handle“
Didžiosios Britanijos kompanija „SPA Rituals“ gamina saugesnius sveikatai nagų lakus be aršiausių medžiagų: DBP, formaldehido ir tolueno. Norime Jums parodyti ne klasikinę raudoną, o šiek tiek tamsesnę ir šaltesnę spalvą „Too Hot To Handle“. Tinka visoms moterims visoms progoms. Kodėl patinka būtent „SPA Rituals“? Lakai ilgai nesusensta, geras ir patogus šepetėlis, gražiai ir tolygiai dažo, plati spalvų paletė, galima įsigyti Lietuvoje, gyvai įvertinus spalvas ir atspalvius.

Visiškai natūralaus, nagams draugiško nagų lako nerasite. Tiesa, teko kartą matyti internete tokius, kurie nusiplauna su vandeniu, bet kuri mergina, moteris su jais norės žaisti iki pirmo rankų sušlapinimo? 


Gamintojai, išsaugodami lako patvarumą ir išsilaikymą ant nagų, tiesiog atsisako pačių pavojingiausių cheminių medžiagų. Ir be jų tokie, draugiškesni lakai išsaugo savo specifinį kvapą, lygiai kaip ir nagų lako nuėmėjai be acetono. 

Šį 15 mililitrų „SPA Rituals“ nagų lako buteliuką pirkau prieš porą metų ir jo dar nė karto nereikėjo reanimuoti. Ne paslaptis, kad įpylus lašelį nagų lako nuėmėjo ar spirito, neilgai trukus su pasenusiu, sutirštėjusiu nagų laku vistiek tenka atsisveikinti. Be to, skiestas ir laiko trumpiau.


„Too Hot To Handle“ nagų lako spalva ryški, tačiau neįžūli, matoma, bet nerėkianti. Paties lako konsistencija tobula, šepetėlis - taip pat. Nesu mėgėja dažnai lakuoti nagų, atitinkamai neturiu ir daug įgūdžių, tačiau „SPA Rituals“ nagų lakas nekelia streso. Pažiūrėkite:



„SPA Rituals“, Naturalus ID
„SPA Rituals“ spalva „Too Hot To Handle“

Taip dažo ir taip atrodo dvejų metų senumo nagų lakas. Sunkiausia renkantis šį laką yra atsirinkti tobulai patinkančią spalvą.

Ant kojų nagų jis laikosi savaitėmis, ant rankų - apie keturias dienas.


„SPA Rituals“ nagų lako kaina yra 26 litai už 15 ml, įsigyti galima „Nagavitoje“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)