, ,

„Weleda“ prausikliukai veidui

10:26

Weleda mini prausikliukai veidui
                                     „Weleda“ mini prausikliai
Kuo prausiate veido odą? Specialiu prausikliu? Intymiai higienai skirta priemone, nes konsultantė patikino, kad ji švelni? Muilu? Geliu? Mūsų paieškų maratonas šioje vietoje baigėsi tuomet, kai atradome naują pritaikymą kreminiams „Weleda“ prausikliams. Iš tikrųjų, tai yra „Weleda“ putojančių, be galo švelnių kūno prausimo pienelių mini pakuotės. Kreminės konsistencijos, švelnūs, maloniai kvepiantys ir nesausinantys odos dušo pieneliai. Be to, makiažą jie nuplauna puikiai.

Galbūt ir Jums būna taip, kad naudoji priemonę ilgai, tačiau kitas jos pritaikymo kampas atsiveria tik ieškant atsakymo į ne visai susijusį klausimą arba dairantis išeities iš situacijos.

Su  „Weleda“  dušo pieneliais taip nutiko tuomet, kai iškilo dilema, ką tokio, tinkamo visiems šeimos nariams, vežtis į kelionę konkrečiai veidui prausti, kad neapsikrautume skirtingomis priemonėmis. Kelionė nusimatė palyginti neilga, todėl nutarėme išbandyti kūnui naudoto „Weleda“ prausiklio miniuką. Paskaičiavome, kad vieno prausikliuko užteks net ir netaupiai naudojant, ir susipakavome.


Kvapnūs kreminiai „Weleda“ prausikliai su sezamų aliejumi


Ekologiškų priemonių rinkos kontekste, šie „Weleda“ dušo pieneliai yra išskirtiniai tiek savo švelnumu odai, tiek nuostabiais, tikrais kvapais. Norisi tikėtis, kad jų receptūra niekuomet nebus keičiama, o gamyba - nebus nutraukta.


Lengvas, švelnus sezamų aliejus yra antra pagal kiekį šių pienelių sudedamoji dalis, einanti prieš natūralią putojančią priemonę. Nemaža dalis sezamų aliejaus suteikia šiems pieneliams kreminę tekstūrą, tačiau „nesuvalgo“ putojimo. Kartu aliejus sušvelnina putoklio poveikį odai, neleidžia jos išsausinti.


Kaip jau perskaitėte keliomis pastraipomis aukščiau, „Weleda“ dušo pieneliai turėjo tikti visais įmanomais atvejais, kaip vienintelis turimas pasirinkimas. Man asmeniškai buvo svarbu, kad jis tobulai nuplautų makiažą, kurio likučių nebereikėtų gaudyti papildomai, ypač blakstienų tušo. Taip pat - kad nesausintų, netrauktų odos.



„Weleda“ mini prausikliai

Šie prausikliai odą nuplauna labai švelniai. Makiažą pašalina puikiai (mineralinė kosmetika + eko tušas). 

Nors paminėjau blakstienų tušą, kuris yra ekologiškas ir apie jo ypatingą atsparumą vandeniui net neina kalba, kai kurios prausimo priemonės vistiek sugeba jį išterlioti po paakius. Tik ne „Weleda“ prausikliukai - nuplauna švariai, gerai, po to nereikia drėkinti vatos diskelio, pilti aliejaus ir pervalyti dėl tikrumo.


Levandos kvepia levandomis, rožės - rožėmis. Vienas iš smagiausių „Weleda“ dušo pienelių, oranžinis šaltalankių kvepia ne šaltalankiais, o apelsinų, mandarinų bei greipfrutų aromatų puokšte. Pastarasis kvapas yra maloniai saldus, neaitrus ir nerūgštus - vienas mylimiausių. 


„Weleda“ prausiklių serijoje yra dar vienas dušo pienelis, kuris neatsispindi mūsų nuotraukose - citrusų kvapo. Palyginti su šaltalankiais, citrusiniame pienelyje kvapo rūgštumas atspindėtas ryškiau, tačiau irgi malonus.


Vieno toks prausikliuko užtenka maždaug mėnesiui laiko arba ir ilgiau.


„Weleda“ mini dušo pienelio kaina yra 1,09-1,19 euro/20 ml Vokietijos „Violey“ arba 5 litai/20 ml Lietuvos parduotuvėse „Holos“.


„Weleda“ kreminio levandų dušo pienelio sudėtis, INCIWater (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Coco-Glucoside, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Xanthan Gum, Lactic Acid, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*.
* From natural essential oils.


„Weleda“ kreminio šaltalankių dušo pienelio sudėtis, INCI: Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Coco-Glucoside, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Fragrance (Parfum)*, Sodium Cocoyl Glutamate, Hippophae Rhamnoides Oil, Xanthan Gum, Lactic Acid, Limonene*, Linalool*, Citral*.
*from natural essential oils

„Weleda“ kreminio rožių dušo pienelio sudėtis, INCI: Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Coco-Glucoside, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Rosa Moschata Seed Oil, Rosa Damascena Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*.
*from natural essential oils

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)