, , , ,

„Isana“: nagų laką valome sveikiau ir nebrangiai

10:15

           „Isana“ nagų lako valiklis be acetono

Kilus šio įrašo idėjai, viduje kuteno juokas apie paplitusį parduotuvių skirstymą į geras, teisingas ir blogas, neteisingas. Nes jei tai „Drogas“ ar dar kažkas iš šios serijos, tarsi nieko gero iš jų net nelauk. Kadangi ieškome gerų variantų tiek sudėties, tiek kainos prasme, sukame į „Drogą“ pirkti „Isana“ beacetoninio nagų lako valiklio, kuris yra įvertintas „ÖKO-TEST“ ženkliuku.

Kaip ir nagų lakų, taip ir jų valiklių nerasite tobulos, visiškai natūralios sudėties. Tiek vieni, tiek kiti bus tiesiog „be pačių didžiausių blogiukų“. „ÖKO-TEST“ ženkliukas reiškia, kad to paties pavadinimo Vokietijos žurnalas, dirbantis su nepriklausomomis laboratorijomis, gerai įvertino šio valiklio sudėtį.

Vokietijos įmonė „Rossmann“ gamina beacetoninį „Isana“ nagų lako valiklį, kurį įsigijome „Droge“. Tai, kad jo sudėtyje nėra acetono leidžia tikėtis, kad nagai, nuo kurių šalinamas lako sluoksnis, nebus taip smarkiai išsausinti.

Gamintojas nurodo, kad šis nagų valiklis yra praturtintas aliejais. Sudėtyje pavyko rasti Caprylic/Capric Triglyceride, o tai reiškia, kad valiklyje yra tam tikros frakcijos kokosų aliejaus. Bendrąja prasme į nagų lako valiklius dedami riebalai sušvelnina šių priemonių dirginantį poveikį. Taip pat valiklis yra parfumuotas bei nudažytas rausva spalva.

Tenka pripažinti, kad teko naudoti ir tausesnių variantų, tačiau „Isana“ valiklis geras kaip ekonomiška išeitis, randama platų tinklą sudarančiose parduotuvėse Lietuvoje.

Beje, jo kvapas nėra nė kiek geresnis už acetoninius valiklius.

Atsižvelgiant į viską, nelaikykite nagų lako valiklio ant nagų ilgiau nei reikia ir dirbkite gerai vėdinamoje patalpoje.

„Isana“ nagų lako valiklio kaina yra 5,99 lito/125 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)