, , ,

„Mondebio“ kasmėnesinė grožio dėžutė

12:09

eko grožio dėžutė, natūrali grožio dėžutė

Viena didžiausių arba net ir didžiausia Prancūzijos ekologiškų ir natūralių gaminių parduotuvė „Mondebio“ paskelbė naujieną. Jos klientai nuo šiol taip pat gali prenumeruoti vadinamąją grožio dėžutę „MondeBio Box“ (angl. Beauty Box).

Nors apie Didžiosios Britanijos „Love Lula“ grožio dėžutę „Natūraliame ID“ buvo rašyta dar 2014 metų kovo viduryje, tačiau šio įrašo vis dar ieškoma. Tai rodo, kad tai Jums arba įdomu, arba aktualu, arba abu variantai viename.


Į prancūziško varianto vidų, deja, kol kas žvilgtelėti negalime, tačiau „Mondebio“ užsimena, kad pirmoje dėžutėje bus ne patys pigiausi prekių ženklai - „Phyts“, „Les terriennes“. Iš viso - po 4-6 gaminius kas mėnesį.

Galbūt tai paaiškina, kad „Mondebio“ grožio dėžutės kaina bus nemaža: 1 mėnesiui 45 eurai, 3 mėnesiams - 143 eurai, pusmečiui 269 eurai, o vieneriems metams - 432 eurai.

Svarbu pasakyti ir tai, kad jei rinksitės 45 eurų vertės dėžutės pristatymą į Lietuvą, papildomai prisiskaičiuos siuntimo išlaidos - 11,7 euro. Renkantis prenumeratą, bet kurio kito laikotarpio dėžučių vertė viršija 120 eurų ribą, kuomet siuntimas į Lietuvą nemokamas, todėl jis nieko nekainuos.

Užsisakyti „MondeBio Box“ galima parduotuvės tinklapyje.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)