, ,

„Vapour“ pieštukiniai skaistalai „Aura“ / swatches

09:39


Skaistalai, akių šešėliai ir lūpų dažai viename - iš  JAV bendrovės „Vapour“ gaminamos „Aura“ linijos. Švelnus, vos matomas, persikinio atspalvio klasikinis „Tender 212“ ir spindintis, gyvas „Starlet 204“. Multifunkcinė priemonės, skirtos skruostams, lūpoms, o jei tinka - ir akims.

Kaip jau minėjau, „Vapour“ yra populiari, užsienyje mėgiama natūralių makiažo priemonių gamintoja. Ir dėl to, nors tai ne vienintelė priežastis, vistiek buvo smalsu pamatyti, kas tokio yra „3 in 1“ variantas.

Kai įsijautusi pasakojau kosmetologei, kas tai per daiktas lūpoms ir skruostams, ji man uždavė logišką klausimą, kodėl aš tokio triuko negaliu pasidaryti su savo mėgiamu lūpdažiu, kuris tinkančią spalvą atkartotų ant skruostų. Ir tikrai, kodėl ne? Pati paprasčiausia išeitis. Na bet po ranka yra „Vapour“, todėl galima pažiūrėti į realias spalvas ir įvertinti kitus niuansus.

Kas labiausiai patiko? 

Kvapas. Jis nėra iš (praktiškai) visiems patinkančių citrusinių serijos. Bosvelijos (frankincensas) + bazilikai ir greičiau panašus į kamparą nuo ausų skausmo. Tačiau kažkodėl patiko be galo.

Antras patikęs dalykas - pojūtis. Kreminės konsistencijos, maloniai ant odos aptirpstanti priemonė, tepant panaši į skystą šilką. Labai malonus jausmas.

50/50 pačios spalvos, kurios yra skonio ir pasirinkimo reikalas. Aš negaliu pasakyti, kad bent viena iš šių spalvų yra man tinkanti tobulai. 

Švelnaus „Tender 212“ rausvai persikinio skaistalų atspalvio ant skruostų beveik nesimato, o lūpoms jis suteikia švelnų „nude“ efektą. Skruostams patiko, lūpoms - ne ypač.



Tuo tarpu „Starlet 204“ yra šilto atspalvio rausvi ir spindintys skaistalai. Juose yra paskirų blizgučių, kurie yra gana išraiškingi, tačiau smulkūs ir subtilūs, nerėžiantys akių. Patiko lūpoms, bet ant skruostų tepčiau nebent iškilminga proga.

„Vapour“ cituoja žurnalą „Allure“, kuris „Starlet“ atspalvį yra įvertinęs taip: „Mums vis jo negana“.




„Vapour“ skaistalų „Tender 212“ sudėtis, INCI: Organic/Bio Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, Organic/Bio Cera Alba (Beeswax), Silica, Castor Isostearate Beeswax Succinate, Organic/Bio Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Essential Oils & Natural Fruit Essences, Tocopherol (Natural Vitamin E), Boswellia Serrata (Frankincense)*, Organic/Bio Ocimum Sanctum (Tulsi/Holy Basil), Organic/Bio Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Petals [+/—: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499), Mica (CI 77019), Carmine (CI 75470)].
*Wildcrafted. Made with 70% Certified Organic Ingredients and 30% natural mineral pigments & vitamins.

„Vapour“ skaistalų „Starlet 204“ sudėtis, INCI: Organic/Bio Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, Organic/Bio Cera Alba (Beeswax), Silica, Castor Isostearate Beeswax Succinate, Organic/Bio Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Essential Oils & Natural Fruit Essences, Tocopherol (Natural Vitamin E), Boswellia Serrata (Frankincense)*, Organic/Bio Ocimum Sanctum (Tulsi/Holy Basil), Organic/Bio Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Petals [+/—: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499), Mica (CI 77019), Carmine (CI 75470)]. 
*Wildcrafted. Made with 70% Certified Organic Ingredients and 30% natural mineral pigments & vitamins.

„Vapour“ skaistalų kaina yra 31 D.Britanijos svaras/6,8 g, mėginiai kainuoja po 1 svarą/0,01 g.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)