, , ,

„Bioturm“ plaukus purinantis šampūnas

09:14

Bioturm Volume shampoo
Vokietijos gamintojo „Bioturm“ koziris - giliai drėkinančios priemonės, skirtos ypač sausoms, pažeistoms ir pažeidžiamoms odoms. Ir jos niekuomet nebuvo tarp pigiausių, šampūnai taip pat. Vis dėlto įmonė sukūrė ir rinkai pasiūlė adekvačios kainos, įvairios paskirties šampūnų liniją, kartu su ja išsiveržusi iš pusiau medicininio dizaino gniaužtų.

Skonio reikalas, tačiau ryškiaspalviai, žaismingi naujų „Bioturm“ šampūnų buteliukai pirmiausiai patraukė akį. Antras žingsnis, kurio paprastai imuosi - peržiūriu plaunančiąsias medžiagas pagal tą šampūną, kuris tinka ir patinka. Nes net ir gražiausias buteliukas neišgelbės, jei turinys netiks iš principo.


„Natūraliame ID“ jau buvo rašyta apie tai, kad žiemos metu plaukams reikėtų labiau maitinančio šampūno. Dėl to ir dar dėl to, kad namuose buvo įvykusi šiokia tokia šampūnų krizė, žiemą nutariau pabandyti „Bioturm“ purinantį šampūną „Volume Shampoo No. 104“ tikėdamasi, kad jis nedraugiškomis sąlygomis drėkins plaukus, išlaikys jų apimtį, kas šaltuoju sezonu ir taip yra sudėtinga, bei nesausins galvos odos.


„Bioturm“ šampūnas yra bespalvis, švelnaus gėliško kvapo. Plauna švelniai, tausiai. Kam aktualu, visiškai nesausina galvos odos, nėra stiprus ar aršus, nors putoja gerai. Puta slidi, į plaukus nesusigeria ir nedingsta, ką labai užskaitau.


Vien tai, kad tiko tokiu metu, kai netinka beveik niekas, uždėjo „Bioturm“ šampūnui didžiulį pliusą.


Yra niuansas, kuris truputį kiša koją tai, kad yra aiškus šampūnas-favoritas ir bet kokį kitą variantą labai norisi pritempti prie jo, tačiau „Bioturm“ ir jo „brolį“ su kofeinu (aprašysiu vėliau) naudoju pakaitomis. 

„Bioturm“ šampūno sudėtyje išskiria ramunėlių, alavijo ekstraktus, švelnias, augalinės kilmės plovimo medžiagas. Žinoma, šampūnas yra be naftos darinių, PEG, silikonų ir sintetinių dažiklių. Kas yra labai svarbu - nuima statinį krūvį, augaliniai ekstraktai priduoda apimties ir neapsunkina plaukų, suteikia žvilgesio. Tinka ploniems, apimties stokojantiems plaukams. Šampūną galima naudoti kiekvieną dieną.

Naujieji „Bioturm“ šampūnai verti šanso būti išbandyti.

„Bioturm“ šampūnas „Volume Shampoo No. 104“ patiko, šeimoje rado nuolatinių gerbėjų ir, be abejonės, bus kartojamas. Tiksliau, jau yra kartojamas.

„Bioturm“ šampūno „Volume Shampoo No. 104“ sudėtis, INCI: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Lactic Acid, Sodium Chloride, Chamonilla Officinalis Flower Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Parfum, Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Geraniol
*certified organic

Įsigyti galima Vokietijos „Violey“, kaina 3,99/200 ml, Austrijos „Ecco Verde“, kur kainuoja 4,99 euro/200 ml, Prancūzijos „Mondebio“ - 5,25 euro/200 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)