, , , , , , ,

„Instagram“ iššūkis: kasdieninės makiažo priemonės

20:42

Inika, Alima, Lily Lolo, Pacifica swatches
Pristatau nuotrauką, kuri atsirado dėl iššūkio „Instagram“ tinkle. Rodau savąjį kasdieninį makiažo krepšelį. Čia tai, ką naudoju kasdien su retomis išimtimis: iš esmės daugiausiai biri mineralinė kosmetika, skystas pagrindas, akių šešėlių pagrindas bei tušas.

Sakykime taip: ši nuotrauka yra šio momento atspindys, todėl nenustebkite, kad nėra jokio lūpdažio ar blizgio. Kol vėjas gana atšiaurus, apsieinu vien su riebiu lūpų balzamu.

Apie „Inika“ krempudrą jau rašiau. Kaži ko ji neužmaskuos, man ji reikalinga ir mylima kaip puikiai drėkinanti, sveiką toną suteikianti priemonė, kurios kasdien užtenka mažo lašelio.

„Alima Pure“ matinis pagrindas, lengvas kaip paukščio sparno mostas. „Neutral 2“ atspalvis, idealiai prisitaikantis prie odos.

„Natūraliame ID“ pristačiau du iš trijų mylimų „Alima Pure“ šešėlių - „Bone“ ir „Raven“. Trečiasis yra „Bramble“ - nuotraukos dešinėje pusėje, vidurinis indelis. Irgi neutrali, gerai išsklaidoma, kasdienai puikiai tinkama spalva.

„Lily Lolo“ šešėlių pagrindas, gamintojas asortimente jį turi vienintelį. Matosi, kad gelsvos spalvos nenaudoju ir mielai pirkčiau tik rusvą pagrindą be gelsvo maskuoklio, jei kada nors „Lily Lolo“ nutartų juos „išskirti“.

Na ir galiausiai - „Pacifica“ blakstienų tušas su kokosų aliejumi ir dumbliais. Puikus šepetėlis, gerai išsilaiko, puoselėja blakstienas - esu juo patenkinta.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)