, , ,

„Dr.Hauschka“ kaip „Ikea“ interjero dalis

11:40

Dr.Hauschka, Ikea

Vokietijos „Dr.Hauschka“ dar ir dar kartą patvirtina, kad ne veltui ji yra ekologiškos kosmetikos klasika. Šios kompanijos gaminiai buvo dovanoti legendiniame JAV seriale „Sopranai: mafijos kronika“ („The Sopranos“), o šiemet pateko į Švedijos koncerno „Ikea“ žurnalo „Live“ puslapius.

Naujausiame „Live“ numeryje, kurį gavau, „Dr.Hauschka“ kūno aliejus matosi Paryžiuje, stilingo jaunos merginos Eleonoros buto vonios kambaryje - kaip neatsiejama interjero dalis. Gražu, ar ne?

Elektroninį „Live“ žurnalo numerį galima pasižiūrėti „Ikea“ puslapyjeGaila, kad jame nėra šio Paryžiaus buto su „Dr.Hauschka“. Iš kovo mėnesio įdomybių - kaunietės Akvilinos buto interjeras ir jos patarimas atvėsintu vandeniu, likusiu po makaronų virimo, laistyti gėles. Tačiau jis irgi išspausdintas tik ant popieriaus, todėl teks arba patikėti mano žodžiu, arba gauti šio katalogo popierinę versiją.

Jums dar gali patikti

1 komentarai (-ų)

  1. Gražu, bet mano galva buto dizainas turėtų būti kiek kitoks. Trūksta jaukumo. Svečiuose į tokį ateiti - faina, bet gyventi nesinorėtų.

    AtsakytiPanaikinti