,

„Natūralus ID“: vieneri metukai ir...dovana!

09:29


Ar žinote, ką praleidome? Gimtadienį! Tinklaraščiui „Natūralus ID“ jau vieneri! Bet tai ne argumentas apsimesti, kad nieko neįvyko, galime atšvęsti nors ir dabar. Visiškai nepastebimai prabėgo laikas. Tarsi per akimirksnį tinklaraštis užsipildė daugybe temų - pradedant bendromis apie viską, baigiant stebuklingomis šluostėmis ir įvairaus plauko eko utopijomis. O blogo gimtadienio ir pati niekur nesu pasižymėjusi.

Kada, jei ne dabar laikas pradėti kalbėti apie vartotojiškumą? Juokauju, bet visai laikas bent prisiminti, nes blogas toks: skirtas atsakingiems pasirinkimams. Ir tuojau pamatysite, kodėl.


Pirminis noras ir strategija buvo auginti „Natūralų ID“ organiškai. Tai lėmė sąmoningą pasirinkimą neiti per įvairius puslapius, forumus ir nedėti ten nuorodų, nesireklamuoti. Kodėl? Nes nemėgome ir aš nemėgstu daryti taip, kaip daro visi. 


Tuo labiau, į žaidimus „mėgti ir dalintis“ nenoriu traukti skaitytojų, kuriuos myliu už sąmoningumą, pastovumą ir palaikymą. Tikslas yra padėkoti Jums, kurie tiesiog atėjote ir esate kartu. Labai smagu, kad skaitote - tai didžiausias įvertinimas. Man labai patinka daryti tai, ką darau dabar. Norisi tikėti, kad tai jaučiate. Todėl jauskitės kaip namuose dar ir dar kartą užsukę čia su kavos puodeliu ar tiesiog atsitiktinai bėgdami pro šalį.


O dabar imkime ir padarykime priešingai visoms vadinamojo giveaway taisyklėms! Gimtadienio proga - dovana, kuri iškeliauja vienam iš esamų tinklaraščio skaitytojų. Surinkau Jus visus iš visur, suvedžiau į specialią programą, nuspaudžiau mygtuką ir štai! Dovana atitenka
Vidai Katinienei, kurią nuoširdžiai sveikinu! Visiems kitiems linkiu sėkmės ateityje :)



Miela Vida, parašykite man elektroniniu paštu blog4ecolife@gmail.com savo kontaktus. 

Kas yra dovanoje? Vokietijos „Bioturm“ šampūnas su kofeinu, aktyvinantis plaukų augimą, odą drėkinantys „Aroma-Zone“ obuolių milteliai ir dabar jau retenybė „Episilk“ hialurono serumas - nes mažas pakuotes tiesiog nusiaubė JAV parduotuvės „Iherb“ klientai (pašnibždėsiu - tobulas!) Beveik viskas, ko reikia, kad pavasario proga atsigautų oda ir plaukai.

Pabaigai noriu padėkoti Jums už čia praleidžiamą laiką, kuris yra sunkiai įkainojamas, tačiau be galo brangus. Ačiū, kad juo dalinatės su „Natūraliu ID“! 

Pabaigai truputį pasijuoksiu iš savęs, tiksliau iš apibūdinimo, kuris mane labai pralinksmino: „kiti nežino, apie ką kalbėti, o tu - apie ką patylėti“. Tai reiškia, kad šis tinklaraštis nesiruošia mažinti greičio, taip kad neužleiskite savo vietų!

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)