, , , ,

„Uoga Uoga“ lūpų blizgis „Pagauk mane“ / swatches

09:24


Šį įrašą skiriu toms, kurios domisi natūralia lietuviška kosmetika ir nori pamatyti realias nuotraukas. Vertinu „Uoga Uoga“ lūpų blizgį „Pagauk mane“.

Mane ilgą laiką iš toli žavėjo „uogų“ blizgių spalvų paletė, bet, kaip žinia, spalva yra ne viskas. Pliusas yra ir draugiška kaina, o toliau jau dėvėjimo klausimai: dengimas, lipnumas, laikymasis. Kaip jau minėjau, blizgį be jokio „blato“ gavau šiemet „Pelenės“ parodoje, kai pirkau kitus „Uoga Uoga“ gaminius.

Išbandžiau ir panaudojau blizgį pakankamai, kad susidaryčiau aiškią nuomonę. Ji pasikeisti gali nebent tuomet, jei gamintojas kada nors keis sudėties formulę.

Blizgių klausimu laikau save visiškai nepretenzinga vartotoja ir ypatingų reikalavimų jiems nekeliu. Net negalėčiau pasakyti, koks mano mylimiausias visų laikų blizgis ir kiek laiko jis tobulai išsilaiko ant lūpų. 

Blizgius paprastai naudoju arba žiemą, kuomet lūpoms tik į naudą papildomas ricinų aliejaus sluoksnis, arba vasarą, kad ta pati ricina geriau apsaugotų jas nuo sausėjimo. Ilgą laiką tepiau „Lily Lolo“ blizgius ir neturėjau jiems priekaištų, bet paskutinis turėtas blizgis pasibaigė, naujo nepirkau, kol netikėtai jo vietoje atsidūrė „Uoga Uoga“.

Pirmas dalykas, krentantis į akis - labai greitas „Uoga Uoga“ blizgio susigėrimas. Sakyčiau, kad per greitas. Kokios 30 minučių ir lūpos jau sausos, jei tepta vienu sluoksniu.

Šiaip blizgis nelipnus, tepasi maloniai.

Spalvos pagrindas - kūno spalva, tačiau žėrinčios dalelės suteikia sniegiškai šaltą švytėjimą.



Jei labai patinka spalva ir neerzina būtinybė kartas nuo karto atnaujinti lūpų spalvą - „Uoga Uoga“ blizgis gali patikti, žiemai užskaityčiau nebent su riebiu balzamu kartu.

„Uoga Uoga“ lūpų blizgio „Pagauk mane“ sudėtis, INCI: Ricinus Communis Seed Oil, Glycine Soja, Vegetable Glycerine, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rubus Idaeus Seed Oil , Squalane, Macadamia Ternifolia Oil, Cera Flava, Copernicia Cerifera Wax, Moringa Oleifera Seed Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Tocopherol, Alcohol , Aroma , Limonene, Linalool, Citral, Mica: CI 77019 , Titanium Dioxide: CI 77891, +/-Iron Oxides: CI 77492, CI 77491.

Šio lūpų blizgio kaina - 7,50 euro/3 ml.

Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)

  1. Eidama pro stendą vis nužvelgdavau, bet kažkaip neužtikau tikrai patinkančio atspalvio ir buvo baisu ar nebus lipnus :) Smagu jei nėra, nors aišku kaip gerai laikosi irgi svarbu. Įdomu gal su ryškesniais tonais būtų geriau.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vasarai jis visai nieko, nors turiu ir geriau lūpas drėkinančių, geriau išsilaikančių alternatyvų. Vienas „uogų“ blizgis su rimtesne spalva man nuoširdžiai gražus, bet spalva labai panaši į mėgiamą „Kvapų namų“ lūpdažį ir renkantis rinkčiausi pastarąjį, nes jis tiesiog geriau drėkina :)

    AtsakytiPanaikinti