, , ,

„Aubrey“ dumblių kaukė ne tik plaukams

09:24



Siūlau paskaityti apie JAV gamintojo „Aubrey“ plaukus gelbstinčią dumblių kaukę „Aubrey Organics Blue Green Algae“, kurią galima sėkmingai pritaikyti dvigubu būdu. Nesinori pernelyg įsidžiūgauti, bet po mažiausiai kelerių metų „nieko netikimo“, pastarasis laikotarpis pasižymi kaip niekad maloniais, patinkančiais ir tinkančiais atradimais plaukams. Sutapimas tai ar ne, bet daug jų - amerikietiška produkcija.

Taigi, mėlynai žalių dumblių kaukė, apie kurią dauguma komentarų rėkte rėkė, koks baisus jos kvapas. Dalis žmonių rašė, kad negalėjo jos dėl to naudoti, kiti - kad vos iškenčia. Nežinojau ko tikėtis: žalios žuvies, surimio, pūdytos silkės?

Plaukams taip pat galioja „plonybė“, kad jie ir galvos oda puikiai išlaiko kvapus. Jei darysitės pikto kvapo kaukę, sukaitus arba sušlapus jos kvapų puokštė su visais tonais ir pustoniais atsiskleis pačiu netinkamiausiu būdu. Taigi, jei tikrai plaukams skirto gaminio kvapas yra nemalonus, atgrasus - geriau su tokiu nerizikuoti.

Apie „Aubrey“ plaukų kaukę radau ir gerų komentarų, prie jų priėjau savo meilę dumbliams ir galiausiai patraukli sumažintos kainos akcija lėmė, kad nusipirkau.

Jeigu visi atgrasūs kvapai būtų tokie, kaip šios kaukės, tai tebūnie! Žinant, kad dumbliai yra tarp aktyvių ingredientų, jiems būdingas kvapas tarsi ir yra. Tarsi. Bet šiaip šios kaukės kvapo pagrindas sausas, tarsi daugybės džiovintų žolių kvapas - man malonus ir net labai priimtinas.

Kaukė yra drumstos spalvos, blizgesys turi perlamutro. Gamintojas rekomenduoja ją ant šlapių išplautų palaikyti 15 minučių ir nuplauti šiltu vandeniu.

Gerai, lengvai skirstosi, iš dalies susigeria į plaukus. Kaukė pasižymi proteinų gausa, padaro plaukus slidžius ir vingrius. Taip pat svarbu pažymėti, kad suteikia daug apimties, purumo ir lengvumo.

Viena nuostabiausių plaukų priežiūros priemonių, kurias teko turėti. Man ji taip patiko, kad su malonumu naudosiu kaip „rescue“ variantą nebesidairydama kitur. Dar ir dėl to, kad „Aubrey“ kaukė yra labiau drėkinanti negu maitinanti.

Dabar apie dar vieną „Aubrey“ dumblių panaudojimo variantą, kuris truputį pritrenkė netikėtumu, o iš kitos pusės - sužavėjo sugebėjimu neįsikibti vien į užrašą ant pakuotės, o remtis savo intuicija. Taigi, ne mano tai atradimas, perkaičiau atsiliepimuose, kad šią kaukę kuo puikiausiai galima naudoti veidui!

Dumbliai turi daug proteinų ir įvairių amino rūgščių bei yra viena populiariausių grožio priemonių. Kaukės sudėtis niekaip nepanėšėja į tokią, kokios turėtų bijoti veidas, todėl kodėl nepabandžius? Labai patiko, gal net labiau nei ant plaukų, nes gerai atgaivina, atšviežina ir pastangrina odą. Super alternatyva naudojimui :)

„Aubrey Organics Blue Green Algae“ kaukės sudėtis, INCI: Aqua, Cetyl Alcohol, Alcohol Denat. (38b, lavender*), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii, Hydrolyzed Rhodophycea Extract, Glycerin, Citrus Grandis (Grapefruit) Extract, Aphanizomenon Flos Aquae, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Tocopherol Acetate, Hamamelis Virginiana Water, Ascorbic Acid, Glycine Soja Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Beta-Carotene.

JAV interneto parduotuvėje „Iherb“  kaukė kainuoja 12,90 JAV dolerio/118 ml. Pirkėjai ją vertina 4 balais penkiabalėje sistemoje. Sakyčiau aukštai, įskaičiuojant taip kritikuojamą šios kaukės kvapą. Aš pati vertinčiau žymiai aukščiau nei vidurkis.



Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)