, , , ,

REN mini porelė: BB ir paakių kremas

09:03


Vokiečiai turi „Dr.Hauschka“, britai turi REN?  O ir kaip kitaip vertinti šį natūralios kosmetikos prekės ženklą, kuris priskiriamas prie liukso klasės, yra naudojamas SPA centruose, viešbučiuose neatsiejamai nuo unikalios, specialiai jam sukurtos masažo technikos, paremtos tradicijomis, japoniška akupunktūra ir švediško masažo elementais. Savo kosmetologus būdingos specifikos apmoko ir „Dr.Hauschka“.

Esminė takoskyra tarp šių dviejų prekės ženklų yra ta, kad „Dr.Hauschka“ daugiau remiasi savo įkūrėjų sukurtomis, firmos „pasu“ tapusiomis specifinėmis technikomis, o REN plačiai taiko šiuolaikines inovacijas.

REN akcentuoja gaminamos kosmetikos
veikimą (novatoriškos sudėtys, naujausios technologijos, griežti bandymai ir kliniškai įrodyti rezultatai), grynumą (100 proc. augalinės arba iš mineralų išgautos medžiagos, be odai nedraugiškų sintetinių ingredientų) bei malonumą naudojant (maloni tekstūra, kvapas ir patirtis).

Paskutinį punktą gal visai nuspalvinčiau raudonai, nes pati įsitikinau, kad net jei gaminiu nelikau sužavėta, bet vistiek - kaip malonu teptis!


Tarp REN gerbėjų yra Sienna Miller, Elizabeth Jagger, Edith Bowman. REN netestuoja gaminių su gyvūnais. Reikia pažymėti, ir kad ji nėra sertifikuota kaip ekologiška. Kompanija laikosi savų taisyklių ir nenaudoja sintetinių kvapų bei dažiklių, poras kemšančių naftos chemijos darinių, silikonų, sulfatų, TEA/DEA, parabenų, šlapalo bei gyvūninių produktų.

Vardan aiškumo atskiros linijos sužymėtos skirtingomis spalvomis.

Apie REN nebuvau girdėjusi ir niekad neužkliuvo akis besklaidant interneto parduotuvių puslapius, bet tinklaraštyje „Paloma's LAB“ buvo labai geras atsiliepimas apie REN paakių gelį ir tiesiog geras apie REN rūgštinę kaukę. Įvertinusi Palomos nuomonę bei REN mėginių kainas, nutariau juos prijungti prie užsakymo ir išbandyti.

Mano pasirinkimas - BB su apsauga nuo saulės ir paakių kremas, abu mėginukų dydžio.

REN paakių kremas



Pradedu nuo to, kas paliko puikų įspūdį. Nepaisant to, kad nemėgstu apsistatyti mėginukais, o ypač pasikliauti jais keliaujant, REN paakių kremą „Keep Young and Beautiful Firm and Lift Eye Cream“ į kelionę imčiau nedvejodama. Tačiau realiai tokia galimybė atkrenta, nes „Love Lula“ interneto parduotuvė pakeitė REN mėginukų asortimentą ir dabar mažose pakuotėse leidžia bandyti kitus REN gaminius.

Labai patinka, kad mėginukus REN pakuoja ne į maišelius, o į sumažinto dydžio tūbeles. Patogu, gražu, puikiai užsidaro, turinys nebėga lauk ir nereikia segioti sąvaržėlėmis ar užspaustukais.

Kvapas yra silpnas, neįkyrus - tiesiog kremo kvapas.

Įspūdingiausia, ką parodo REN paakių kremas, yra tekstūra ir poveikis. Kai skaičiau REN aprašymus, buvo aišku, kad tekstūrai REN skiria didelį dėmesį. Ir tikrai: lengvas, purus kremas. Saikingai slidus, dėl ko labai malonu jį tepti.

Puikiai įsigeria į odą, sumažina mimikos raukšleles. Nelimpa ir nesirutulioja, dengiant veidą biria mineraline pudra. Subalansuota tekstūra yra tinkama tiek vasarai - nebus per riebus, tiek žiemai - nebus per lengvas.

Paakių kreme yra naudojami kelių rūšių peptidai, arba iš amino rūgščių sudaryti polimerai. Jie laikomi jaunystės šaltiniu, kadangi dalyvauja metabolizme, saugo nuo toksinų, atkuria pažeistus audinius.

REN naudoja peptidus, išgautus iš kviečių ir fermentuojant mieles. Jie didina odos stangrumą, užpildo ją, mažina raukšleles.

Kremo sudėtyje yra alfa-linoleno rūgšties iš arktinių bruknių sėklų ir keramidų ir dygminų aliejaus. Dvi paskutinės medžiagos šviesina odą, didina joje drėgmės lygį ir stiprina jos paviršių.

Dėl viso dydžio pakuotės pirkimo nežinau, nes kaina nemaža. Juo labiau, kad vis dar nepraėjo noras išbandyti lietuvišką gaminį, kurį esu nusižiūrėjusi nuo pavasario.

Kam priimtina kaina - nebijau rekomenduoti REN.

REN paakių kremo „Keep Young and Beautiful Firm and Lift Eye Cream“ sudėtis, INCI: Aqua (Water), Cetearyl Ethylhexanoate, Triheptanoin, Cetearyl Alcohol, Camellia Oleifera Seed Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Squalane, Cetearyl Glucoside, Glycerin, Rosa Canina (Rose Hip) Fruit Oil, Myristyl Myristate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Dipalmitoyl Hydroxyproline, Oryzanol, Lauryl Laurate, Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Phenoxyethanol, Vaccinium Vitis-Idaea (Lingonberry) Seed Oil, Hexapeptide-11, Bisabolol, Safflower Glyceride/Palm Oil Aminopropanediol Esters, Sodium Hydroxymethylglycinate, Tocopherol, Xanthan Gum, Panthenol, Faex (Yeast) Extract, Rosa Damascena Flower Water, Citronellol, Geraniol.


REN paakių kremo kaina yra 28 svarai/15 ml, m4ginukas kainavo apie 1 svarą.

REN BB kremas


Kompanija gamina vieno atspalvio BB (angl. Beauty Balm) kremą „Satin Perfection BB Cream“ ir tvirtina, kad dėl prisitaikančios spalvos technologijos jis yra tinkamas įvairių atspalvių odai.

Riebus pliusas šiam BB už apsaugos nuo saulės faktorių SPF15.

Su REN BB iš esmės viskas gerai: vėl maloni tekstūra ir užkabinantis kvapas, kurio švelnus, į citrusus panašus pliūptelėjimas tepant  tiesiog vedė iš proto. Be to, minkšta, kažkiek pudingą primenanti tekstūra leidžia kremą greitai ir patogiai paskirstyti ant odos, jis nedžiūsta ir neišnyksta dar jį besklaidant.

Sakyčiau, kad REN taiko pernelyg prie odos prisitaikančią technologiją, nes BB kremas tiesiog pradingsta spalviškai.

Nepaisant to, kad malonu naudoti ir labai patiko kvapas, pasigedau bent kažkiek išraiškingesnio rezultato. Nes kam man reikia priemonės beveik už 30 svarų, jei kaip buvau blyški, taip ir lieku blyški?

REN BB kremo Satin Perfection BB Cream“ sudėtis, INCIAqua (Water), Caprylic/ Capric Triglyceride, Zinc Oxide, Oleyl Alcohol, Camelia Oleifera Seed Oil, Titanium Dioxide, Glycerin, Cetearyl Olivate, Silica, Yeast Amino Acids, Sorbitan Olivate, Isononyl Isononanoate, Myristyl Myristate, Sucrose Palmitate, Tricalcium Phosphate, Oryzanol, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Isopropyl Myristate, Polyhydroxystearic Acid, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Mannitol, Lactic Acid, Yeast Extract, Mica, Sodium Hydroxymethylglycinate, Tocopherol, Carbomer, Isostearic Acid, Stearalkonium Hectorite, Limonene, Morinda Citrifolia Extract, Isopropyl Titanium Triisostearate, Glycogen, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Propylene Carbonate, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Parfum (Fragrance), Linalool, Laminaria Ochroleuca Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, CI 77492/ CI 77491/ CI 77499 (Iron Oxides).

REN BB kremas kainuoja 28 svarus/50 ml, mėginuko kaina irgi buvo 1 svaras.


Gamintojo www.renskincare.com.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)