, , , , ,

Kosmetikos naujovės: „Pacifica“ ir „Žiedė“ plaukams, eko nagų lakai, „Alima“ Europoje

07:58



Dar vienas Lietuvos gamintojas pasiūlys mums šampūnų – tai „Gintarinė“ vaistinė ir jos natūralios kosmetikos prekės ženklas „Žiedė“. Signalinės reklamos apie tai, kad vienas šampūnas bus skirtas normaliems plaukams, o kitas sausiems, pasirodė žymiai anksčiau už pačius šampūnus. Štai kodėl kol kas negalima bent prie sudėties prisikabinti :)

Aš jau gyriau „Žiedės“ veido kremą jautriai odai, iki šiol jį naudoju, maišydama su alavijo geliu, aliejais ir kitokiais pagerinimais. Nuomonė stabiliai gera ir stiprėjančiai palanki. Ir iš šampūnų tikiuosi kažko švelnaus, tausaus ir gero.


Tuo tarpu daugiausiai dekoratyvine kosmetika ir kvepalais garsėjusi JAV gamintoja „Pacifica“ irgi žengė į plaukų priežiūros priemonių rinką, pristatydama savo pirmąją liniją su kokosais, kalė kopūstais ir kitomis gėrybėmis.

Suprantu, kad į Lietuvą siunčiantis puslapis www.iherb.com yra kaip didelis turgus su kosmetika, maistu ir maisto papildais, kur lengvai ir nesąmonę galima nusipirkti, bet mums nieko gero, kad „Pacifica“ išskirtines teises prekiauti savo naujuoju tušu bei plaukų priežiūros priemonėmis suteikė kitai parduotuvei. Tikiuosi, kad visa tai laikinai, kad kai kas pasidžiaugs protekcijomis ir grįš viskas į savo vietas. Būkim biedni, bet teisingi: vienintelis prekybos kanalas yra ne šių laikų pasirinkimas, kai konkurencija tarp gamintojų ir taip didžiulė.

„Pacifica“ ir jos „Hairvana“
„Pacifica“ nuotrauka
JAV gamintoja savo feisbuke paskelbė, kad plaukų linijoje iš viso bus 9 priemonės, bet realiai prekyboje atsiranda ir neanonsuotų gaminių, pvz. plaukų aliejus. Kaip visuomet, spalvingose, žaismingose pakuotėse, su įdomiais ingredientais.

Kalė kopūstai yra naujasis supermaistas, tarp sveikuolių užsienyje karaliaujantis pastaraisiais metais. Tamsiai žali, garbanoti kalė kopūsto lapeliai atrodo daug geriau, nei skamba vienas jų epitetų „vegetarų jautiena“ :) „Pacifica“ su kalė kopūstų sultimis pagamino šampūną „Super Kale Shampoo“, kuris giliai valo, suteikia plaukams apimties, bei kondicionierių „Super Kale Conditioner“. Pastarasis drėkina plaukus jų neapsunkindamas.

Tris plaukų priežiūros priemones „Pacifica“ sukūrė su kokosų aliejumi „Coconut Power“: „Strong&Long Shampoo“„Strong&Long Conditioner“ bei kaukę „Coconut Damage Mask“.


Kaip suprantu, kažkas tarp šampūno ir kondicionieriaus yra „Well-Conditioned One Step“ priemonė, kuri plaukus ir švarina, ir kondicionuoja. Su braškėmis, pasifloromis ir ryžiais.


Balzamas plaukams „Best Day Ever Extend Balm“ skirtas dešimčiai įvairių klausimų spręstį: saugoti plaukus nuo karščio, juos formuoti, veikti kaip plaukų kremas ir taip toliau. Su pasiflorų ir abisinijos aliejais.


Su vadinamaisiais drakono vaisiais pagamintas plaukus tiesinantis serumas „Tame Gloss Anti-Frizz“ bei drėkinantis plaukus gėlių aliejus „Flower Oil Hair Hydration“.


Kur „Hairvana“? Jos pardavime dar nėra, tai bus nenuplaunamas kondicionierius plaukams.


„Alima“ Europoje jau abiem kojomis

Mano nuolat geru žodžiu minima JAV gaminama mineralinė kosmetika „Alima Pure“ – jau Europoje. Ne kažkur SPA, ne pas nišinius platintojus, o vienoje didžiausių Didžiosios Britanijos elektroninių parduotuvių www.naturisimo.com.

„Alima“ mineralinis pagrindas čia kainuoja 26 svarus, maskuokliai - po 15 svarų, skaistalai - po 20 svarų, tušas blakstienoms - 20 svarų, o šešėliai po 14 svarų.

Kainos kaip visada - diskutuotinas dalykas, tačiau kad pagerėjo pasiekiamumas, labai užskaitau.

Ekologiški „Provida Organics“ nagų lakai


„Ecco Verde“ nuotrauka
Austrijos elektroninė parduotuvė „Ecco Verde“ ėmė prekiauti ekologiškais nagų lakais „Provida Organics“, kainuojančiais po 11,99 euro. Teigiama, kad tai pirmieji pasaulyje ekologiški nagų lakai. Įmonės produkciją žymi NCCO sertifikatas, tikriausiai jis ir ant nagų lakų.

Kadangi šie nagų lakai pagaminti mineralų ir aliejų pagrindu, kaip matosi nuotraukoje, pastovėję jie išsisluoksniuoja. Tačiau gerai supurčius tekstūra vėl tampa homogeniška ir jais galima lakuoti švariai nuplautus, nusausintus, kremais, losjonais, aliejais ar sviestais nepriteptus nagus.

Man labiausiai krenta į akis, kad nuvalant laką nuo nago plokštelės pirmiausiai rekomenduojama rankas pamirkyti šilto vandens vonelėje, tuomet nugremžti kiek įmanoma lako manikiūro lazdele ar kitu nagu, o tuomet galutinai viską nuimti lako nuėmėju. Nežinau, man kažkaip net nesinori pirkti tokios priemonės, kurią turėčiau fiziškai gramdyti nuo nagų.

Jums dar gali patikti

4 komentarai (-ų)

  1. Alima Pure Europoje jau ir iki šiol galima buvo įsigyti Anglijos beautybay.com interneto parduotuvėje, tik nedidelis pasirinkimas ten, ne visos prekės. Smagu, kad ateina į Europą šis ir mano labai mėgiamas gamintojas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Diana, absoliučiai TAIP!! Bet visos iki šiol buvusios galimybės buvo nepilnos, sudėtingos,su mokamu siuntimu. Žodžiu, tik pasirink kontinentą, kuriame nori žaisti,nes kitaip neįmanoma, ir pradėk žaisti :))

      Aišku, kad tai nėra super didelis, pirmasis žingsnis į Europą, bet man patiko, kad pagaliau pirkėjams nebeliko jokių apsunkinimų įsigyti:))

      Panaikinti
  2. Panašu, kad ir rankų nelabai galima plauti dėvint tokį nagų laką. Bet išbandyti visai norėčiau :)

    AtsakytiPanaikinti