, , ,

„H&M“ kondicionuojanti veido kaukė, tikusi vasarai

09:36


Šiemet kovą su dideliu entuziazmu ėmiausi „Hennes & Mauritz“ („H&M“) ekologiškos kondicionuojančios veido kaukės ir nusivyliau, nes žiemą atsikankinusi oda nesuprato, kokie jos privalumai apskritai. Lengva, neriebi ir nusiplaunanti taip, tarsi nieko ir nebuvo daryta. Kaip spėjau, taip ir yra: gamintojo atsargumas neperspaudžiant su maitinančiais ingredientais atsiperka, kai šilta ir kai norisi odą lengvai atgaivinti.

Nors kaukės sudėtyje yra sviestmedžio sviesto ir bičių vaško, taip pat rasime ir drėkinančio alavijo, o sudėties kompozicija sudėliota taip, kad rezultatas neatbaidytų bijančių sviestų, aliejų ir apskritai natūralių kosmetikos priemonių. Vasarą tinka ir kiek kartus, stiprus žolių kvapas.

„H&M“ kaukė keletą mėnesių išlaukė savo valandos stalčiuje ir net dabar labai mielai ją naudoju. Ji atgaivina veido odą, pagerina jos toną ir šiek tiek tonizuoja. Kadangi kaukės tekstūra yra tarp puraus kremo ir gelio, nusiplauna ji paprastai, nepalikdama jokio pėdsako ant odos ir jos neapkraudama.

Kaip priemonę karštam laikui, kai oda neturi ypatingų problemų ar poreikių - mėgstu ir rekomenduoju. Gal net ir pakartosiu kitais metais :)

„H&M“ kondicionuojančios kaukės sudėtis INCI: Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Beeswax (Cera Alba), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Lysolecithin, Fragrance (Parfum), Sclerotium Gum, Citric Acid, Pullulan, Limonene, Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid (du is triju), Citral, Tocopherol, Linalool, Silica, Geraniol, Citronellol.

„H&M Conscious Conditioning Face Mask“ kainuoja 6,99 euro/50 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)