, , ,

„Mill Creek“ šampūnas su chna. Tai meilė?

12:11

šampūnas su chna

Tai tikrai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Iš išskaičiavimo irgi. Intuityviai jaučiau bei įsitikinau, kad „Mill Creek“ šampūnas su chna ekstraktu padarys taip, kad žvaigždė bus ne jis, o mano plaukai. Ar kartais nejaučiate, kad pristatant kokią nors kosmetikos ar higienos priemonę, žvaigžde paverčiamas vietinis ar egzotiškas augalas, vaisius ar žolė, o ne mūsų pačių plaukai ar oda. Šis šampūnas viską sustato į savo vietas ir pakelia lūkesčių kartelę labai aukštai.

Heninė lavsonija (Lawsonia inermisyra krūmas, iš kurio lapų gaminami dažančių savybių turintys chna milteliai. Tai turbūt yra pats natūraliausias būdas nusidažyti plaukus be chemijos. Tiesa, spalvų paletė yra ribota, varijuojanti nuo rudų atspalvių iki juodų, jei chna maišoma su basma. Esu bandžiusi daryti plaukams nedažančios chna kaukę - plaukai atgyja, įgauna apimties. Bet kas tiesa, tas ne melas - terlionės su miltelių koše yra labai daug.

Po to, kai iš www.iherb.com ėmė nykti „Aubrey Organics“, kurios interneto puslapis uždarytas, o feisbukas - neatnaujinamas, ačiū, aš tokiems siurprizams noriu būti bent minimaliai pasiruošusi. Chna faktorių pasirinkau dėl aukščiau minėtų priežasčių ir pasiskaičiusi, kad šis šampūnas pasižymi kaupiančiu efektu. Tai yra, kas vyksta su juo, viskas su laiku tik gerėja ir gerėja.

„Mill Creek“ šampūno su chna pliusai:

  • Ekonomiškas. Talpa beveik pusė litro, kainuoja apie 7 dolerius,
  • Sudėtyje - švelnūs plovikliai,
  • Didžiąją dalį buteliuko tūrio „užima“ drėkinančios avalijo sultys ir chna ekstraktas,
  • Be sulfatų, parabenų ir fenoksietanolio, sintetinių dažiklių ir sintetinių kvapų,
  • Subalansuoto pH,
  • Chna didina plaukų žvilgesį ir priduoda apimties.
Ko dar gero yra šampūne? Argano aliejaus, biotino, laukinių vyšnių žievės ekstrakto, ramunėlių žiedų, hamamelių ir kitų ekstraktų. 100% tikiu tuo, kad šampūnas plaukams duoda daug. Priklausomai nuo surfaktantų, ekstraktų ir aliejų balanso/disbalanso, plaukai gali versti jais gėrėtis arba baisėtis.

Aš nuo pirmo galvos išmuilinimo šampūnu pajuntu, koks jis, nes žinau, kaip turi būti: jokio skalpo dirginimo, dilgsėjimo, plaukai turi būti išplaunami iki švelnaus girgždesio, o jų minkštumas negali būti toks, kad sukristų ir apskritai dingtų kirpimo forma.

Pagal visus kriterijus man „Mill Creek“ šampūnas su chna yra tobulas.

Tai skaidrus gelis, švelnaus „švaros“ kvapo. Be galo taupus - reikia maksimum 1-1,5 lazdyno riešuto dydžio šampūno vienam plovimui. Slidus, puikiai pasiskirsto, putoja puikiai, gerai išplauna plaukus. Taip, kaip ir žadama gamintojo aprašyme, plaukai įgauna daug apimties ir nerealaus žvilgesio. Aš dar laukiu to žadėto kaupiamojo efekto, kai chna atgaivins natūralią mano plaukų spalvą ir išryškins sruogas, o kad potencialo yra - neabejoju.

Mano plaukai yra banguoti, o banguoti bei garbanoti plaukai yra arba sausi, arba apysausiai. Su tokiais „Mill Creek“ šampūnas su chna susitvarko be problemų: drėkina, maitina ir nepriekaištingai suguldo bankas. Aš kai jų dar ir nešukuoju, jie kuo puikiausiai susišukuoja patys.

Prie kiekvieno punkto parašyčiau šiam šampūnui po 10 balų. Myliu, giriu, rekomenduoju.

„Mill Creek“ šampūno su chna sudėtis, INCI: deionized water, organic barbadensis (aloe vera) leaf juice*, lawsonia inermis (henna) extract, cocamidopropyl hydroxysultaine, sodium cocoyl methyl taurate (coconut oil based), disodium cocoamphodiacetate (coconut oil derived), sodium cocoyl isethionate (coconut oil based), biotin, argania spinosa (argan) oil, glycerin, organic prunus serotina (wild cherry) bark extract*, organic chamomilla recutita (matricaria) flower extract*, organic hamaelis virginiana (witch hazel) leaf extract*, organic hydrastis canadensis (golden seal) extract*, organic calendula officinalis flower extract*, organic humulus lupulus (hops) extract, equisetum arvense (field horsetail) extract*, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, undecylenoyl glycine, capryloyl glycine, hydrolyzed keratin, panthenol (Provitamin B5), citric acid, natural fragrance.

*Certified Organic by USDA or QAI.

„Mill Creek“ šampūną pirkau www.iherb.com, jo kaina - 7,14 JAV dolerio/473 ml. Pirkėjai jį vertina 4,2 balo iš 5-ių.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)