, ,

„John Masters Organics“ purškiklis slidiems, vilnijantiems plaukams

07:58


JAV gamintojas „John Masters Organics“, apie kurį jau buvo kalbėta tinklaraštyje „Natūralus ID“, dalį populiarių plaukų priežiūros priemonių supilstė į kelioninio dydžio buteliukus. Labai liuks, nes priemonės ne tik nepigios, bet ir tokios skalsios, kad kartais nusikvepia, kol išsibaigia. Šiandien pristatau plaukų augimą skatinantį, mini dydžio purškiklį „Deep Scalp Follicle Treatment“. Jis skirtas galvos odos ir plaukų svogūnėlių atgaivinimui.

Kadangi nešioju trumpus kirpimus ir neauginu kasų iki užpakalio, nesu labai suinteresuota intensyvaus plaukų augimo skatinimu, tačiau apimties ir spindesio niekuomet nebus per daug.

Anot gamintojo, priemonės sudėtyje yra 17-os žolelių ir eterinių aliejų kombinacija, kuri pagerina galvos odos būklę, stimuliuoja kraujotaką, balansuoja sebumo išsiskyrimą ir eliminuoja laisvuosius radikalus.

Sudėtyje yra čiobrelių, stimuliuojančių odą ir veikiančių antiseptiškai.  Detoksikuojančios airiškos kerpės, priešuždegminė ir odą gydanti arnika, mažinantis uždegimus kiniškas gyslotis (che qian zi), sudirgimus gydanti azijinė centelė (gotu kola).

Išskirčiau, kad purškiklio sudėtyje yra dilgėlių, ramunėlių, varnalėšų, rozmarinų, papajų, agurkų ir kitų ekstraktų, hialurono rūgšties, taip pat vitamino B.

Rekomenduojama naudoti po kiekvieno galvos plovimo, kad būtų užtikrinta gera galvos odos būklė ir sveikata.

Buteliuko tūris yra vos 30 mililitrų ir aš sunkiai įsivaizdavau, kiek ilgai (ar trumpai) jo gali užtekti purškiant galvos odą. Pradėjusi naudoti, sunaudojamą kiekį greit optimizavau: atsisakiau minties purkšti tiesiai ant galvos, praskyrus plaukus. Kelis kartus papurškiu į delną, paskirstau tarp delnų ir nedelsdama sukišu rankas į plaukus prie pat šaknų.

Šio purškiklio efektas - minkšti, vilnijantys ir slidūs plaukai. Jei nesusitvarkote su šiurkščiais, kietais plaukais, jis gali patikti. Man plaukų papildomai minkštinti nereikia, todėl aš priemonę pasirinkau naudoti ne ant šlapių plaukų po dušo vakare, o ant išdžiūvusių ryte. Taip išvengiu minkštinimo efekto, bet gaunu įspūdingą slidumą ir paslankumą.

Priemonėje jaučiu švelnų kampariškumą, ji labai tinka plaukams atgaivinti.

Nesitikėjau, bet perku „Deep Scalp Follicle Treatment“ jau antrą kartą ir galvoju, ar nevertėtų įsigyti viso dydžio buteliuko.

„John Masters Organics“ priemonės „Deep Scalp Follicle Treatment“ sudėtis, INCIAqua (water), glycerin, sorbitol, panthenol (vitamin B), centillica asiatica (gotu kola) extract,* chondrus crispus (irish moss) extract,* plantago asiatica (chegian zi) extract,* arctium lappa (burdock root) extract,* hydrolyzed wheat protein, urticia dioica (nettle) extract,* yucca schidigera (yucca) extract,* hamamelis virginiana (witch hazel) distillate, arnica montana (arnica) extract,* anthemis nobilis (chamomile) extract,* hyaluronic acid, camellia sinensis (white tea) extract,* lavandula angustifolia (lavender) extract,* calendula officinalis (calendula) extract,* tocopherol acetate (vitamin E), carica papaya (papaya) extract, cucumis sativa (cucumber) extract,* soy protein, sodium benzoate, potassium sorbate, simmondsia chinensis (jojoba) oil,* triticum vulgare (wheat germ) oil,* thymus vulgaris (thyme) oil,* linum usitatissimum (flax seed) oil,* rosmarinus officinalus (rosemary) oil*
* Certified Organic

Purškiklį pirkau "Biotekoje", jo kaina - 7 eurai/30 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)