, ,

Geros „Iherb“ naujienos Europai

23:51


Tikriausiai nėra antros tokios parduotuvės, kuriai asmeniškai kaip parduotuvei būčiau skyrusi tiek dėmesio. Bet žinant, kiek amerikietiška „Iherb“ gerbėjų turi visame pasaulyje, kaip nutylėsi tokį dalyką?

„Iherb“ vėl siūlo adekvačią siuntimo kainą. Panašu ir tai, kad siunčiama iš sandėlio Europoje, nes jau pora siuntinių atkeliavo iš Vokietijos. Ir vos per savaitę laiko. Valio!

Ar visas milžiniškas „Iherb“ asortimentas yra atkartotas Vokietijoje - nežinau. Nesu tikra, ar užsisakius kažką labai specifinio kompanija neišsiųstų to ne iš Vokietijos, o iš JAV ir po to netektų aiškintis su paštu ir muitine. Todėl dėl visa ko laikausi saugios 22 eurų ribos.

Labai pabrangęs siuntimas nuo „Iherb“ mane buvo atgrasęs bent keliems mėnesiams, nors yra nusistovėję įpročiai ir ten randamų prekių nerandu kitur arba kitur siaubingai brangu. Bet siuntimo kainai pasiekus kosmosą, uždariau „Iherb“ apps'ą ir kuriam laikui prisiverčiau jį užmiršti. Aišku, per tą ignoravimo laiką pradingo ir sukaupta lojalumo suma, bet užtat dabar kaip niekad geros sąlygos papildyti atsargas :)

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)