, , , ,

„Pelenė“? Dėkui, šiemet ne

00:58


Tikrai esu kiek išprotėjusi dėl įvairių kosmetikos priemonių. Kas mane pažįsta, žino, kad man 99% atvejų įdomu ir labai retai neįdomu. Mėgstu atrasti ir bandyti. Japoniška kosmetika? Gerai. Fermentuota korėjietiška - puiku. Britiška aromaterapija? Imu! Dabar esu atsisiuntusi pleistrus nuo raukšlių nakčiai. Tikrai reikės aprašyti potyrius :D Bet kas vienija visa tai, tai faktas, kad daugumą dalykų atrandu už Lietuvos ribų.

Pamenu tuos išskirtinius metus, kai natūralios ir eko kosmetikos gamintojams „Pelenėje“ buvo skirta vieta atskiroje salėje. Nešukuojant milžiniškų plotų buvo galima ramiai vienoje vietoje apžiūrėti viską, kas domina.

Deja, šiemet tokio tipo dalyvius galima suskaičiuoti ant pirštų. Ne veltui paroda skirta grožio industrijai. Ir kai pagalvoju, ką galėčiau pamatyti nematyto įprastose „Uoga Uoga“ ar „Manilla“ salelėse, neneša fantazija. Be to, kai toks geras oras, mielesnė perspektyva gerai leisti laiką gamtoje, o ne klaidžioti po uždaras sales.

Ta proga trumpai apžvelgsiu tai, ką pastaruoju metu apžiūrėjau, pamačiau ir įsigijau.

UOGA UOGA (parodoje dalyvauja) sukūrė lūpdažių liniją, kurią ypač knietėjo pamatyti gyvai. Kaip paaiškino atkakliai atgal nesišypsanti konsultantė VCUP'e, realiai visi jie rudų tonų ir nėra ko tikėtis, kad nuotraukos tiksliai atspindi jų spalvas (o kam tada fotografuoti?). Dar sužinojau, kad tokia paletė gavosi todėl, kad naudojami tik natūralūs ingredientai ir raudonos spalvos su jais neišgausi.

Tarsi nemažai per savo gyvenimą mačiau rausvų spalvų ir atspalvių ekologiškų sertifikuotų lūpdažių, bet tokius paaiškinimus girdėjau pirmą kartą. Apžiūrėjau, nusivyliau ir išėjau į „Manilla“ pora aukštų žemiau.

MANILLA (parodoje dalyvauja) įsigijau silpnesnį hialurono rūgšties serumą bei pasakiškai saldžiai kvepiantį veido odos šveitiklį „Cinamono žiedas“. Pastarasis - labai patinka, o štai serumas galėtų odai suteikti didesnį minkštumo pojūtį. Bet įmaišant į kremą - ok.

LAIMĖ KIŠKŪNĖ (parodoje nedalyvauja) jau turi ne tik įvairios paskirties aromaterapinius mišinius, pumpurų kremus bei porą įdomių itališkų fitolių - čia be viso kito. Neseniai aprašiau antialerginį mišinį ir nepakartojamą rožių pumpurų kremą.

VIVI (nedalyvauja) kovą netikėtai pataikiau tiesiai į plaukų priežiūros priemonių nuolaidų sūkurį. Nunaudojau gerą gabalą plaukų kondicionieriaus su šilku bei atitaikiau plaukų augimą skatinančio, nenuplaunamo serumo kiekį. Abu labai patinka, kaip tik neriebių priemonių mėgėjams.

Iš IHERB (nedalyvauja) parsisiunčiau akių kampučių raukšlelėms skirtus pleistrus nakčiai, nes kažkada juk reikia pradėti. Nustebino, kad jie gana kieti, nors dar nesuprantu, tai pliusas ar minusas.

ECCO VERDE (nedalyvauja) atsirado įdomių, ryškių ir nebrangių lūpdažių ANTOS, man į rankas kaip tik keliauja raudona „Vulcano“ spalva ir po ilgo laiko išbandysiu naują šampūną su medetkomis ir ramunėlėmis, taip pat iš „Antos“.

NATURISIMO (nedalyvauja) patraukė akį EVOLVE hialurono gelis paakiams bei SCENTERED antistresinis balzamas. Vieną tokį jau turėjau ir beveik išbaigiau - „Love“. Be galo patinka SCENTERED kvapų kompozicijos, ryžausi iškart pirkti viso dydžio pakuotę, nes tikiu, kad bus gerai.

Tiek tų naujienų. Kitą savaitę vėl susitikim naujuose įrašuose :)

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)