, ,

„Dr.Hauschka“ svarainių kremas veidui

11:18

Apsisuko kelių metų ratas ir pačiai sau netikėtai vėl grįžau prie Vokietijos gamintojo „Dr.Hauschka“ kremo veidui, nors neįsivaizduojamai ilgą laiką buvau ištikima „Martina Gebhardt“ lengvam rožių losjonui. Akys užkliuvo už gero termino internete, kurį būtų galima tobulai pritaikyti mano situacijai - šio momento favoritas.  Taigi, šio momento mano favoritas yra „Dr.Hauschka“ dieninis svarainių kremas. Nes odai kartais sveika pakeisti priežiūros priemones ir supurtyti ją, kad vėl atgytų.

Hauschka svarainiu kremas
„Dr.Hauschka Quince Day Cream“
Su „Dr.Hauschka“ mano santykis nėra paprastas. Šį gamintoją mėgstu, gerbiu, labai patinka, bet dėl alergiškumo ilgai skaitau sudėtinių dalių sąrašus (o jie yra tikrai platūs) ir renkuosi, renkuosi. Tačiau žinant ko vengti, išsirinkti galima net labai sėkmingai.

Kodėl prireikė naujo favorito? Nes oda ėmė sausėti ir, įtariu, kad dėl vidinių priežasčių. Tačiau nutariau, kad situacijos perkrovimui nesukliudys ir geras išorinis impulsas. Taigi, po ingredientų studijavimo, lyginimo, galiausiai įsigijau „Dr.Hauschka Quince Day Cream“ miniuką. Anksčiau esu naudojusi „Dr.Hauschka“ lengvą rožių kremą, bet individualūs sudėties ypatumai svarstykles nusvėrė į kitą pusę.




Svarainių žiedai
Svarainiai pagal „Dr.Hauschka“

Kaip „Natural ID“ rašė anksčiau, „Dr.Hauschka“ yra vokiška ekologijos klasika. Taip, „Dr.Hauschka“ rožės kvepia nuostabiai, tačiau kaip ir „Lavera“, „Dr.Hauschka“ turi autorinį savo kvapo pagrindą ir stilių. Tai žinodama nesitikėjau popsiško kremo, kvepiančio saldainiais.


Dabar, pavasarį, Jums galime parodyti oranžinius svarainių žiedus, kurie nepasižymi iškirtiniu kvapu. Užtat rudenį subręstantys svarainiai, dar vadinami lietuviškomis citrinomis, kvepia gaiviai - saldžia citrina, be to, yra labai kieti bei rūgštūs. 


„Dr.Hauschka“ nurodo, kad svarainių kremas yra skirtas lengvai pasausėjusiai odai (bingo!), kuriai užtikrina reikiamą drėgmės kiekį, subalansuoja. Šio kremo vinis - svarainių vaškas, kuris sudaro lengvą, odai leidžiantį kvėpuoti sluoksnį, kartu saugodamas ją nuo išsausėjimo. Į kremo sudėtį taip pat įeina svarainių sėklų ekstraktas, simondsijų ir avokadų aliejai.


Sertifikuota BDIH ir „Natrue“.


Na ką, pagalvojau, kad pasiilgau „Dr.Hauschka“ gaminio ir mano noras išsipildė.


„Dr.Hauschka“ svarainių kremas yra malonios, lengvai slidžios tekstūros, gelsvos spalvos. Neriebus. Kvapas taip pat yra santūrus - vos dukslaus „hauškiško“ pagrindo, su rūgštelės nata. Įsigeria greitai ir užtikrintai, jokios plėvelės ant odos nesijaučia, todėl jei ji ir susidaro, tai tikrai nejuntama.


Užskaitau šį kremą, nes jis turi gerą drėkinimo ir apsaugos balansą, suteikia odai skaistumo ir matiškumo, sumažina jos dirglumą bei sausumą.


Be to, šis kremas labai gražiai draugauja su mineraliniu makiažu - sklandžiai dengiasi ir nenuplaukia dienos eigoje.


Sunkiasvorės filosofijos, gaminių turtingumo prasme „Dr.Hauschka“ įmonės svarainių kremas tikrai galėtų patikti besirenkantiems lengvesnius, žaismingesnius kremus.


svarainių kremas
„Dr.Hauschka Quince Day Cream“
„Dr.Hauschka Quince Day Cream“ sudėtis, INCI: Water (Aqua), Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Anthyllis Vulneraria Extract, Pyrus Cydonia Seed Extract, Alcohol, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cetearyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Althaea Officinalis Leaf Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Beeswax (Cera Alba), Pyrus Cydonia Wax, Lysolecithin, Bentonite, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Fragrance (Parfum), Citral*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Eugenol*, Benzyl Benzoate*, Xanthan Gum.
* Component of natural essential oils

Įsigyti galima Vokietijos „Violey“, Prancūzijos „Mondebio“, kaina 17-22,60 euro/30 ml

„Biotekoje“ kaina 81 litas/30 ml, „Eurovaistinėje“ - 88,09 lito/30 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)