, , , , ,

"Weleda" plaukų kondicionierius su avižomis

10:22

Weleda kondicionierius plaukams
„Weleda“ avižų kondicionierius
Šveicarijos bendrovė „Weleda“, kaip ir Vokietijos „Lavera“, ėmė ir pakeitė visą plaukų priežiūros liniją. Parduotuvėje „Holos“ atsitiktinai gautas mėginukas privertė įvertinti naują „Weleda“ atkuriamąjį kondicionierių plaukams su avižomis „Weleda Oat Conditioner“. Patiko plaukų elastingumas ir tvirtumas, tačiau nelabai prilipo šio kondicionieriaus kvapas.

Kaip matosi iš nuotraukos, iš šio kondicionieriaus išspausta viskas, kas tik galėta. Beliko pakuotę perkirpti ir išgramdyti iki paskutinio lašelio.

Kaip jau prisipažinau iš karto, pati šio kondicionieriaus nesirinkau nė pagal jokį kriterijų. Apskritai iki tol nenaudojau nieko iš „Weleda“ plaukų priežiūros serijos. Plaukų tonikas baigėsi, ankstesni šampūnai buvo man per aštrūs ir per daug sausino plaukus, kondicionierių išvis neprisimenu. Vadinasi, nebuvo ypatingi, jei neįstrigo.

Ko noriu iš bet kurio kondicionieriaus? Kad plaukus pamaitintų, padrėkintų ir nepriplotų.

„Weleda“ plaukų kondicionieriaus tekstūra yra gana puri. Man tai visuomet suteikia vilties, kad kondicionierius galiausiai neapsunkins plaukų ir neteks jų nuo šaknų kelti putomis ar kitomis priemonėmis.

Kaip kvepia? Tikrai ne avižomis. Greičiau tai asociatyvus kremo kvapas, savyje turintis aštrumo, nuo kurio pirmą kartą net atšokau nepatikėjusi, kad jis natūralus, nors tą nurodo sudėtis. Na bet tenka pripažinti, kad kartais pasirinkta natūralių kvapų puokštė taip susimaišo tarpusavyje, kad rezultatas gaunasi tikrai netikėtas.

Perdozavimo grėsmė? Nėra. Kondicionierius yra ekonomiškas, tačiau jei užsisvajoję išspausite jo daugiau ar palaikysite ilgiau - blogiau tikrai nebus.

Kuo patiko? Visu tuo, kas jau išvardinta. Taip pat tuo, kad plaukams suteikia regimo tvirtumo, stiprumo. Padidina jų elastingumą, o tai reiškia, kad plaukus pakankamai drėkina. Neriebina, sumažino plaukų lūžinėjimą ir sausumą. Plaukus palieka purius, lengvai formuojamus, neapsunkina.

Ateityje neatmetu galimybės kartoti dėl patikusio poveikio.

Kiek gaila buvusios skanios, be galo kvapnios „Lavera“ plaukų serijos, tiek džiugu, kad „Weledai“ plaukų priemonių revoliucija išėjo į gera.

Kaina Lietuvoje, „Holos“ parduotuvėje - 200 ml/47 litai

Kaina Vokietijos „Violey“ - 200 ml/8,89 euro (30,7 lito)

„Weleda Oat Conditioner“ sudėtis, INCIWater (Aqua), Alcohol, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, PCA Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Avena Sativa (Oat) Extract, Fragrance (Parfum)*, Isoamyl Laurate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Xanthan Gum, Citric Acid, Arginine, Hydrolyzed Wheat Protein, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Coumarin*. 

*from natural essential oils

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)