, ,

„Lily Lolo“ lūpų blizgiai/ swatches

11:14

„Lily Lolo“, „Whisper“
„Lily Lolo“ lūpų blizgis „Whisper“
Didžiosios Britanijos „Lily Lolo“ kompanijos lūpų blizgiai tiek dėl savo savybių, tiek dėl kainos bei ekonomiškumo yra mūsų mėgiamiausi. Gamintojas su laiku plečia jų spalvų paletę ir po paskutiniojo tokio išplėtimo surizikavau iškeisti labiausiai mėgtą persikinį blizgį „Peachy Keen“ į galimybę pabandyti kuklų ir santūrų „Whisper“.

Tiesą pasakius, pirmoji šią spalvą išnagrinėjusi draugė nokautavo išvada, kad „Whisper“ yra matinis. Matinis lūpų blizgis? Kaip taip gali būti? Pasirodo, nieko nėra neįmanomo.


Šokoladu kvepiantys „Lily Lolo“ lūpų blizgiai dabar atrodo taip, kaip matosi įrašo viršuje - apvali pakuotė su juodu kamšteliu. Ranka nekilo fotografuoti senojo pavyzdžio „Peachy Keen“ varianto - suplokštintu indeliu ir baltu dangteliu, nes jis jau beveik išbaigtas ir atrodo tarsi senukas, kažkur pametęs dantų protezus. Juo labiau, kad senajai pakuotei gamintojas pasakė sudie visiems laikams, jos tokios daugiau nebus.


Nepaisant to, turimas persikinio blizgesio likutis leido tiksliai perteikti, ko galima tikėtis iš abiejų spalvų.


„Peachy Keen“ ir„Whisper“
„Lily Lolo“ lūpų blizgiai „Peachy Keen“ ir„Whisper“


„Peachy Keen“ lūpų blizgis yra pusiau skaidrus, lengvo persikinio atspalvio, su žėručiu, kuris suteikia subtilų švytėjimą. Pirmą kartą pamačiusi šio  blizgio pakuotę negalėjau atsikratyti įspūdžio, kad jo žėrėjimas bus pretenzingas, tačiau ne. Ant lūpų „Peachy Keen“ yra beveik nematomas, tiesiog suteikia šiek tiek elegantiško blizgesio.

„Whisper“ lūpų blizgesio variantas tikrai matinis, nepermatomas - kaip ir matosi nuotraukoje. Spalva štai tokia, realiai šiek tiek pradanginanti, pridgesinanti lūpas veide ir visiškai atitinkanti savo pavadinimą „šnibždėjimas“:

„Lily Lolo“ ir„Whisper“
„Lily Lolo“ lūpų blizgis „Whisper“
„Lily Lolo“ lūpų blizgiai gaminami su ekologišku simondsijų aliejumi ir vitaminu E, drėkina ir apsaugo lūpas. Gamintojas pabrėžia, kad jų formulė yra nelipni. Mes priduriame, kad nelipni, tepant santūrų blizgio kiekį.

Ką gi, modelį į studiją ir pažiūrėsime, kaip šie blizgiai atrodo ant lūpų: 

„Lily Lolo“ lūpų blizgiai
„Lily Lolo“ lūpų blizgiai „Peachy Keen“ ir„Whisper“


„Lily Lolo“ pateikiama lūpų blizgesių atspalvių lentelė, kairėje persikiniai atspalviai, dešinėje - rausvi:
„Lily Lolo“ lūpų blizgių paletė, „Lily Lolo“ nuotrauka

„Lily Lolo“ lūpų blizgių kaina yra 7,99 svaro/4 ml.
Įsigyti galima D.Britaanijos „Lily Lolo“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)