, ,

Sviestmedžio sviesto tonikas

10:05

Šiuo atveju, apibūdinimas „sviestmedžio sviesto tonikas“ pasako viską. Du iš pirmo žvilgsnio nesuderinami dalykai viename ir nesuprasi, kaip „Martina Gebhardt“ į vandenį sugebėjo įdėti sviestmedžio sviestą ir iš viso to padaryti kitą vandenį - purškiamą toniką veidui. Dėl ingredientų nesuderinamumo šis tonikas buvo viena iš labiausiai norimų įsigyti priemonių. Gerai, kad pirkdama ir nepažiūrėjau į sudėtinių dalių sąrašą, nes jame, dėmesio - sviestmedžio lapų (!) spagirinė esencija. Dar įdomiau - sviestmedis naudotas tikriausiai visais gyvenimo atvejais, tačiau jo lapai - niekam niekada.

Taigi, atskaitos taškas toks, kad man kasdieniniame gyvenime tonikas kaip ir nereikalingas. Esu jam atradusi pigią ir smagią alternatyvą, nes besitepant kremais, aliejais, užtvirtinant šviežiai padengtą mineralinę kosmetiką, be purškiklio neapsieičiau niekaip. O purškiu negailėdama ir daug. Pasilepinimui - skaniai kvepiantys gėlių vandenys. Taigi, ką daro tonikas? Būtent šis.

Mano mylima kosmetologė, o jos nuomone apie priemones tikiu tikriausiai besąlygiškai, „Martina Gebhardt“ sviestmedžio liniją apibūdino kaip pačią minkščiausią, švelniausią, kai aš pati maniau, kad greičiausiai bus riebiausia, sunkiausia. Bet jei taip - tada bandom!


„Martina Gebhardt“ tonikas: sviestmedis ir rožės

Vertinant šį biodinaminį, „Demeter“ sertifikuotą toniką, su lygiai tokia pačia sėkme būtų galima pasakyti: jis idealus vasarai/jis idealus žiemai.

Iš pradžių, labai nesigilindama į ingredientus, papurškiau toniku veidą. Siurprizas, jis labai švelniai kvepia rožėmis. Pagamintas be alkoholio, su rožių vandeniu ir sviestmedžio lapų spagirine esencija, krenta lengva dulksna, tačiau pastarasis dalykas yra gero purkštuko privalumas.

Įdomiausia buvo tai, kad po pasipurškimo šiuo sviestmedžio toniku, akivaizdžiai pamačiau, kaip jis paveikė odą. Iškart suminkštino, sušvelnino, ji pradėjo tiesiog šviesti. Jei tai įmanoma perduoti, jausmas buvo toks, kad pasitepiau neegzistuojančiu vandeniniu sviestmedžiu - sviestmedis be riebumo, be tipiško kvapo, tik lengvas rožių aromatas.

Vasarą, kai būna labai karšta ir nesinori nieko tepti, šis tonikas būtų puiki išeitis. Pasipurški vandeniu, o oda ir sudrėkinta, ir jaučiasi pamaitinta.

Lygiai taip, jis būtų smagus ir žiemą, kai oda labai sausėja, šerpetoja ir eižėja, todėl neriebus, bet veiksmingas jos priežiūros papildymas būtų neblogas variantas situacijai suvaldyti.

Gamintojo aprašyme nurodoma, kad tonikas skirtas ypač jautrią odą turintiems žmonėms. Ir kad tai yra daugiau skystas augalinių komponentų koncentratas sudirgusiai, rausti linkstančiai, pažeistai odai. Jis drėkina, ramina, gaivina, suteikia šviežumo, suaktyvina gijimo energiją, o švelnus rožių kvapas pakylėja dvasią.

Sinergiškai veikia rožių, šeivamedžio žiedų vanduo bei sviestmedžio lapų spagirinė esencija.

Sviestmedžio lapai

Akivaizdžiai įsitikinusi toniko veiksmingumu ir tyliai pasidžiaugusi dar vienu integruotu, visiems sezonams tinkančiu gaminiu, grįžau prie klausimo, kokiais keliais šiame tonike atsidūrė sviestmedis.

Iš Vakarų Afrikoje augančių medžių vaisių viduje esančių sėklų yra išgaunamas visame pasaulyje vertinamas, plačiai naudojamas sviestmedžių aliejus (taip sakyti liepia mūsų kalbininkai, būtent sviestmedžių aliejus, o ne sviestas). Savo gimtinėje jis yra vartojamas ir kaip maisto produktas, o mokslininkai, ieškodami galimybių spręsti bado problemą, bando išsiaiškinti, ar maistui nebūtų galima naudoti ir sviestmedžio lapų.

Sviestmedžio lapai yra angliavandenių, geležies, kalio ir magnio šaltinis. Taip pat pat juose yra amino rūgščių.

Iš tiesų, dar nebuvo tekę matyti, kad sviestmedžio lapai būtų naudojami kosmetikos gaminiuose.

Ir nepaisant to, kad tonike nėra sviestmedžio aliejaus, o šio medžio lapų spagirinė esencija, minkštinantis ir saugantis sviestmedžio sviesto poveikis liko ir jis yra stiprus - 10 balų. Be to, gavau atsakymą į klausimą, kam odai reikalingas tonikas.

„Martina Gebhardt“ sviestmedžio linija

Šio gamintojo sviestmedžio linijos produktai yra be alkoholio, eterinių aliejų, augalų ekstraktų, bičių produktų. Jų sudėtyje nėra konservantų, surfaktantų, sintetinių ar tapačių natūralioms žaliavų, parafino, sintetinių kvapų ir kitų medžiagų, kurios galėtų dirginti ar alergizuoti. Šioje linijoje gamintojas naudoja minimalų kiekį pačių reikalingiausių ir švelniausių savo poveikiu medžiagų.


Atkreipkite dėmesį, kad šis tonikas pagamintas vos iš keturių sudėtinių dalių.

Iš įdomybių serijos yra dar ir tai, kad be „Martina Gebhardt“ sviestmedžio sviesto toniko, linijoje yra ir lengvas sviestmedžio sviesto losjonas.

„Martina Gebhardt“ sviestmedžio sviesto toniko sudėtis, INCI: :Aqua (Water), Sambucus Nigra (Elder)Water*, Rosa Damascena (Rose) Flower Water*, Spagyrische Essenz von Butyrospermum Parkii (Shea) Extract*.

„Martina Gebhardt“ sviestmedžio sviesto toniko kaina yra 4,69 euro/30 ml „Violey
ir 25,96 lito/30 ml „Sveikuose produktuose

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)