, ,

Sviestmedžio sviestas - vasaros „must have“

09:18

sviestmedžio sviestas, blogas, Natural ID
Sviestmedžio sviestas
Tikrai skaitėte, girdėjote ir žinote įvairiausių priemonių ir būdų, kaip vasarą nubaidyti kraujasiurbius vabzdžius. Galima sakyti, kad tai viena iš sezono „on top“ temų. Be to, šiltasis laikas puikus aktyviai veiklai. Jeigu neišsisaugojote ir Jums vis dėlto  įkando uodas, arba vaikas krito ir susimušė kelį, pirmoji pagalba bus sviestmedžio sviestas. Taip, vasarą jį būtinai reikia turėti šalia savęs!

Standžios konsistencijos sviestmedžio sviestas ypač vertinamas dėl didelio nemuilinių medžiagų kiekio, kurios gerai saugo sausą, suskirdusią rankų odą ir ypač rekomenduojamas žiemą.


Mes norime pasidalinti savo patirtimi, kodėl sviestmedžio sviestas nepakeičiamas vasarą. Nes vienas vienintelis indelis rankinėje reiškią pagalba įvairių traumų ar įkandimų atvejais. Skaitykite :)


„Natural ID“ autorių teigimu, kuris paremtas asmenine įvairių traumų gydymo patirtimi, sviestmedžio sviestas:


  • Efektyviai ir greitai sugydo minkštųjų audinių sumušimus, arba kitaip tariant - mėlynes,
  • Neleidžia audiniams ištinti,
  • Mažina niežėjimą.
Turint ploną odą nei perkeltine, nei tiesiogine prasme nereikia grįžti į vaikystę, nes įsitaisyti mėlynę ar tinimą yra vienas juokas. 

Teko pakliūti į situaciją, kai neatsargiai sukdamasi susimušiau paakį ir rizikavau gauti ilgalaikį vaivorykštinį vienos akies „makiažą“, kurio neitų niekaip paslėpti. O ryt į darbą!

Nepaisant aplinkinių skepticizmo, pasitepiau trupinėliu sviestmedžio sviesto ir sumušimas nepaliko nė pėdsako. Ypač jautri veido vieta nei ištino, nei tapo spalvota. Tąkart pabuvau pavyzdžiu nemažai artimųjų grupei, koks veiksmingas yra sviestmedžio sviestas, jei jo turi ir jei nedelsiant panaudoji.

Kita situacija, kurią ryškiai pamenu iki šiol - į kaktą įkando uodas. Ne tragedija, bet esu linkusi smarkiai tinti nuo tokių įkandimų ir dar ilgai po to kasausi, kas papildomai dirgina įkandimo vietą. Rankinėje tąkart neturėjau nei levandų eterinio aliejaus, nei hidrolato. Nieko, išskyrus sviestmedžio sviestą. Patepiau kaktą, pagalvojusi, kad blogiau nebus. Juk nesinori viešumoje puikuotis sutinusia, perkrypusia kakta, kurios nedengia kirpčiai. Bingo! Sukąsta vieta nei niežėjo, nei tino - kol grįžau į namus, įkandimą apskritai užmiršau.

Mūsų patarimas - susiraskite mažą sandarų indelį (matomas nuotraukoje, turintis papildomą vidinę apsaugą buvo pirktas Prancūzijos interneto parduotuvėje „Aroma Zone“) ir įsimeskite sviestmedžio sviestą į rankinę. Niekada negali žinoti, kada jo prireiks Jums ar Jūsų artimiesiems.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)