, , , ,

„Sveiki produktai“ tampa „Livinn“, keičia lojalumo programą

08:32

Sveiki produktai, kortelė
„Livinn sveiki produktai“ kortelė
Bene plačiausias Lietuvoje ekologiškų parduotuvių tinklas „Sveiki produktai“ atsinaujina ir keičia savo pavadinimą į „Livinn“. Taip pat keičiasi iki šiol tinkle galiojusi lojalumo programa - nebelieka vardinių kortelių, maksimali nuolaida sieks 7 proc. ir ji bus ne momentinė, o sugrįš litais (ar centais, nelygu, ką perkate) į naują kortelę „Livinn sveiki produktai“.

Apie tai, kad keičiasi lojalumo programa ir kokios yra naujosios jos gairės, sužinojau sekmadienį, kai vardinę popierinę turėtą kortelę konsultantė pakeitė į naują.

Tebūnie tai pirma šios savaitės tema - po savaitgalio, pailsėję, pakalbėkime apie piniginius reikalus.


Neslėpsiu, kad ligšiolinė kaupiamoji  „Sveikų produktų“ sistema iš pradžių manęs irgi nesužavėjo, nes atrodė nerealu ten prekintis tiek, kad gautum apčiuopiamą nuolaidą. Tačiau kartas po karto, vizitas po vizito ir ta momentinė nuolaida, priklausanti nuo per visą laiką išleistos sumos, susikaupė visai nemaža - tarp 8-9 procentų.


Tačiau dabar pasikeitus lojalumo programai, teko savo senąjai kortelei ir užsidirbtai nuolaidai pamoti ranka, nes jokios sukauptos nuolaidos bei įdirbis į naująją kortelę nepersikelia. Dabar bus panašiai kaip „Maximoje“ ar „Rimi“ - 7 proc. nuo išleistos sumos sugrįš į kortelę, juos „Livinn“ parduotuvėse bus galima kaupti ir išleisti vėliau.


Šiokia tokia kompensaciją galioja seną lojalumo kortelę prarandančiam ir naują gaunančiam pirkėjui - pirmam apsipirkimui taikoma vienkartinė 10 proc. nuolaida, kol naujoji kortelė nėra užregistruota „OneGo“ sistemoje ir litai joje dar nesikaupia.


Atsižvelgiant į tai, planuokite savo pirkinius, kurių kaina Jums gali būti sumažinta dešimtadaliu :)


„Livinn“ Lietuvoje atstovauja prekių ženklus „Essential Care”, „Aubrey”, „Natur Hurtig“, „Marigold”, „Masmi”, „Ölmühle Solling”, „Almacabio”, „Martina Gebhardt“, „Eubiona“ ir daug kitų.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)