, , , ,

„Logona“ vyriška plaukų želė - nelipni ir patikima

10:01

„Logona“ vyriška plaukų želė

Savo laiku, kai dar intesyviai atsirinkinėjome ekologiškas kosmetikos, kūno, plaukų priežiūros priemones, pavyko atrasti šią vyrišką Vokietijos gamintojo „Logona“ plaukų želę. Tarp visų kitų, kurios buvo per tirštos,  per skystos, per lipnios, nelaikė, tepėsi gumulais, ji buvo maloni išimtis. Metai iš metų ji nuolat gyvena vonios lentynoje ir kol kas nėra keičiama į jokią kitą.

Niekuomet nepalaikiau nuomonės, kad vardan produkto ekologiškumo reikia užmerkti akis į jo savybes bei poveikį, ar sunaudoti iki galo pačiai/namiškiams. Aišku, jeigu produktas (būna) netinka, surandu jam naujus namus, nes tikrai nesinorėtų nusipirkti pilną pakuotę plaukų želės ir kas rytą spėlioti, kiek jos dėti, kad plaukai atrodytų padoriai. Ekologija nėra skirta kančioms, todėl turime rasti tai, kas geriausia.

Iš fakto, kad šį plaukų želė yra tikslingai gaminama vyrams, galima būtų įtarti, jog ji yra stipraus, vyriško kvapo, kas galėtų atbaidyti dalį pirkėjų. 


Ne, nepaisant vyriško dizaino ir juodos spalvos pakuotės, šios želės kvapas yra švelnus, nuosaikus, nerėksmingas. Naudojant šią plaukų želę, ji nesipjaus su jokia kita Jūsų naudojama priemone, tualetiniu vandeniu ar kvepalais.


Šios plaukų formavimo želės sudėtyje yra kofeino ir ginkmedžio lapų ekstrakto.


Iš pirmo žvilgsnio, „Logona“ vyriškos plaukų želės tekstūra yra gana tiršta ir palyginti standi, tačiau želė yra minkšta ir puikiai pasiskirsto ant plaukų. Kaip ir bet kurios priemonės, jos reikia nepadauginti, tačiau nė karto nebuvo problemų, kad veltųsi ant plaukų gumulais, juos išsausintų.


„Logona“ teigimu, ši plaukų želė dėl su maitinamaisiais augaliniais ekstraktais sutekia plaukams gyvybingumo, stiprina juos, neišsausina. Ją galima naudoti tiek ant sausų, tiek ant sudrėkintų plaukų.


Stipriam plaukų lakui ši „Logona“ plaukų želė neprilygsta, tačiau ypač drėgnai suformuotą stilių per dieną išlaiko gerai.

„Logona“ vyriška plaukų želė

„Logona“ vyriškos plaukų želės sudėtis, INCI: Aqua (Water), Alcohol*, Glycerin, Dehydroxanthan Gum, Sorbitol, Coco-Glucoside, Citric Acid, Caffeine*, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Parfum (Essential Oils), Limonene, Linalool
* Certified organically grown

„Logona“ plaukų želės kaina 6,29 euro/100 ml Vokietijos „Violey“. Lietuvoje dalimi „Logona“ asortimento prekiauja „Bioteka“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)