, , ,

„Argital“ rožių kremas: sproginėjanti drėgmė

10:10

Rožė
Italijos bendrovės „Argital“ gaminamas rožių kremas „Argital Rose Cream“ yra vienintelis „Natural ID“ žinomas kremas, kuris, be maitinimo, suteikia ir odoje sproginėjančios drėgmės pojūtį. Mūsų nuomone, šiuo atžvilgiu jis yra unikalus.

Migdolų ir simondsijų aliejais praturtintas švelnus „Argital“ rožių kremas ypač tinka sausai, jautriai odai. Arba - žiemai. Jis balansuoja, ramina ir saugo. Kadangi kreme yra ne tik rožių eterinio aliejaus, bet ir ekologiškų rožių žiedlapių ekstrakto, jis nuostabiai kvepia.

Norite atsidurti milžiniško rožių sodo viduryje? Tuomet Jums reikia šito kremo.

Kai tenka girdėti ar matyti reklamų apie drėkinančius kremus ir jų poveikį, jos visuomet verčia galvoti būtent apie šį kremą, nesvarbu, kokie pavadinimai būtų minimi.

Vertinant „Argital Rose Cream“, galima analizuoti sudėtį. Italijos „Argital“ savo produktuose naudoja žaliąjį molį, turtingą siliciu, magniu ir kalciu. Nesibaiminkite! Veido moliu tikrai neišsitepsite ir jokie molio milteliai prie odos nepridžius. Mes nežinome, kaip „Argital“ žaliąjį molį įdeda į šį kremą, tačiau nežinodami, kad jo ten yra, to net nenuspėsite. Kremo spalva taip pat yra balkšva, be užuominos į žalsvumą.

Yra sudėtinga surasti kremą, kuris ne tik maitintų, bet ir drėkintų. Jei kremas maitinantis, paprastai jis yra riebus ir su juo trūksta drėgmės. Jei drėkinantis - drėkins, tačiau maitinimo gali būti mažoka.

„Argital“ rožių kremas turėtų būti reklamų įsikūnijimas realybėje. Nes be tobulos sudėties, likę dvi dalys - kvapas ir pojūtis yra nepakartojami. Nereikia aukštųjų technologijų, stebuklingų dalelių-transportatorių, nepakartojamų laboratorijų naujienų. Mažą kiekį šio kremo užtepę ant odos, pajusite visus gamtos stebuklus vienu metu: sproginėjančias drėgmės molekules ir akimirksniu drėgnumo prisisotinančią odą. Be to, ji iškart tampa minkšta, skaisti ir švytinti.

„Argital“ rožių kremo vienam kartui reikia labai nedaug, jis labai ekonomiškas ir skalsus. Dėl skalsumo, sakytume, kad tai geriausių draugių kremas - pirkite ir dalinkitės tarpusavyje.

„Argital Rose Cream“ kaina yra 97 litai/50 ml, įsigyti galima „Žalioje rasoje“.

„Argital Rose Cream“ sudėtis, INCI: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Potassium Palmitoyl/Hydrolized Wheat Protein / Glyceryl Stearate/Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Alcohol, Borago Officinalis Seed Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Rosa Centifolia Oil*, Rosa Centifolia Extract, Malva Sylvestris Extract, Viola Tricolor Extract, Melissa Officinalis Extract, Solum Fullonum, Styrax Benzoin Extract, Berberis Vulgaris Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid.
* Components of natural essential oils: Cynnamil Alcohol, Citronellol, Geraniol, Isoeugenol, Linalool.

PS paties kremo nufotografuoti negalėjome, nes turime tik jo likutį neoriginalioje taroje :)

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)