, ,

Vietnamietiška „žvaigždutė“ prieš lietuvišką karpūrą

11:10

balzamas žvaigždutė
„Kvapų namų“ kamparo balzamas
Ar prisimenate, buvo toks sovietinių laikų hitas vietnamietiškas balzamas „Žvaigždutė“? Mažas apvalus indelis su raudona žvaigžde ant viršaus. Stipraus kamparo ir mėtų kvapo, be to, visiems gyvenimo atvejams - nuo peršalimo, nuo traumų, pasitepti, inhaliacijoms... Galima tęsti ir tęsti. Dar ir dabar tenka šį balzamą pamatyti ant prekystalių vaistinėse ar undergroundin'inėse parduotuvėse. Tačiau ar žinojote, kad yra visiškai natūrali alternatyva „Žvaigždutei“? Be vazelino, parafino ir kitų naftos produktų kartu su ypač stipriu, nevienareikšmiškai vertinamu, kristalizuotu grynu mentoliu. Tai „Kvapų namų“ baltojo kamparo balzamas, kuris kvepia taip pat, senosios „Žvaigždutės“ gerbėjai užsimerkę tikriausiai net neatskirtų.

„Kvapų namų“ karpūra pagaminta sviestmedžio ir kokosų aliejaus pagrindu, su bičių vašku bei puokšte kvapnių, gydančių eterinių aliejų: cinamonu, kajeputu, mėtomis, rozmarinu.


Citata iš „Kvapų namų“ puslapio:
Norint palengvinti galvos skausmo, pykinimo ir slogos simptomus, juo patariama tepti smilkinius, kaktą, akupunktūrinius veido taškus. Jis taip pat gali sumažinti karščio jausmą. Be to, šiuo balzamu malonu pasitepti įkandimų vietas – greitai praeina įkyrus niežėjimas. Universalus tepalas. Itin pravartus keliaujant.

„Kvapų namai“ savo balzame nenaudoja mentolio. Ši mėtų ir pipirmėčių aliejuje esanti medžiaga į lietuviškos gamybos balzamą perkelta natūraliausioje, tausiausiai ir švelniausiai organizmą veikiančioje eterinio aliejaus formoje.

Baltojo kamparo balzamą naudoju daugiausiai tuomet, kai iš skausmo plyšta galva - palengvina skausmą, sumažina karštį, atvėsina. Taip pat peršalus, krūtinei ir padams tepti, kvėpavimui, atsikosėjimui palengvinti. Puikus produktas, užtenka ilgam.

Nuotraukoje matosi, kad šio balzamo tekstūra yra grūdėta, tačiau jis iškart tirpsta ant pirštų ir tepant jokio grūdėtumo nesijaučia.

„Kvapų namų“ baltojo kamparo balzamo sudėtis, INCI: Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cera Alba, Cinnamomum Camphora Bark Oil, Cinnamomum Camphora Leaf Oil, Melaleuca Cajaputi Extract, Metha Piperita Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Eugenia Caryophylus Bud Extract, Nardostachys Jatamansi Rhizome/Root Extract.

„Kvapų namų“ baltojo kamparo balzamo kaina yra 26 litai/12 gr.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)