, ,

„Cattier“ paruošta naudoti žaliojo molio kaukė

09:26

Taikinyje - Prancūzijos gamintojo „Cattier“ paruošta naudoti žaliojo molio kaukė. Priemonė skubančioms arba šiaip susimaišyti individualios molio kaukės nemėgstančioms merginoms ir moterims. Save priskirčiau antrai kategorijai, kadangi galiu, bet nenoriu. Be to, neturiu nusistovėjusio, pastovaus grafiko, pagal kurį naudočiau molio kaukes, o tai irgi nepridėtų ilgesnio išgyvenimo šansų pačios pasidarytam mišiniui. Prisiminčiau, žiūrėk, indelyje jau koks grybas veši...


Cattier žaliojo molio kaukė
 „Cattier“ žaliojo molio kaukė

Šią, be ypatingų priedų pagamintą molio kaukę įsigijau pirmą kartą. Anksčiau visuomet naudojau švelnią „Cattier“ molio kaukę su rožėmis arba geltonojo molio kaukę.

Paprasčiausia kokia begali būti žaliojo, mineralais turtingo ir saulėje išdžiovinto molio bei vandens pasta. Ši kaukė pašvelninta glicerino junginiu bei propanedioliu (gamintojas nurodo, kad tai natūralios kilmės medžiaga).


Kaukė kaip kaukė. Nei labai įspūdinga, nei bloga.


Nors žaliasis molis labiausiai tinka riebiai odai, tačiau gamintojo surastas bendras sudėtinių dalių balansas duoda tai, kad kaukė odos nesausina ir netraukia. 


Esant norui ir turint galimybių, į šią kaukę galima įlašinti mėgiamo eterinio aliejaus, ar įdėti kitų priedų ir pasidaryti molio pastą pagal savo skonį.


Yra dėl ko šiai kaukei dėti nedidelį minusą. Netgi du. Nesu pastebėjusi ir taip nebūdavo su „Cattier“ molio ir rožių kauke arba geltonojo molio kauke, tačiau po šios ant veido lieka smėliuko - nuplaunant kaukę jaučiasi smiltys ant odos, tarsi tai būtų šveitiklis. Individualu, tačiau jei tai molio kaukė, tebūnie tik kaukė. Pylingui yra kitų priemonių.


Antras minusas, kad kažkas šioje kaukėje odai vistik labai nepatinka - ji kartais tiesiog dega po jos.


Ar kartotina antrą kartą? Ne.


„Cattier“ žaliojo molio kaukės sudėtis, INCI: Aqua*, Kaolin*, Ilite*, Montmorillonite*, Propanediol*, Glyceryl Undecylenate*.

*Ingredients d'origine naturelle.

„Cattier“ žaliojo molio kaukės kaina yra 3,1 euro/100 ml, įsigyti galima Prancūzijos„Mondebio“ arba kitose parduotuvėse.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)