, , ,

Stebuklingos mikropluošto šluostės. Vonia

10:33


Mikropluošto šluostės yra pagrindinis įrankis, galintis padėti palaikyti švarą namuose, nenaudojant buitinės chemijos ar naudojant jos mažiau. Jos patvarios ir patikimos: puikiai valo tiek sausu, tiek drėgnu būdu, nepalieka dryžių, gerai sugeria dulkes, purvą, efektyviai nušveičia kalkėtus paviršius jų nebraižydamos. Šiame segmente specializuojasi įvairių šalių kompanijos, atitinkamai ir kainų žirklės yra plačios. Mes pačios neperkame labai brangių šluosčių, nes kaina ne visuomet garantuoja kokybę, ilgaamžiškumą ir patikimą. Daugiausiai turime vokiškų šluosčių „Flink & Sauber“, kurių galima įsigyti Lietuvos „Drogo“ tinkle. Jų kaina tokia, kad jei net ir visai nepatiks, skylės šeimos finansuose jos neišmuš.

Šis įrašas skirtas vonios sausinimo ir šveitimo pirštinei iš mikropluošto, tačiau pradžiai - trumpas įvadas, kas yra mikropluoštas ir kodėl jis veikia.


Mikropluoštas


Mikropluoštas yra audinys iš poliesterio ir poliamido, 100 kartų plonesnių už žmogaus plauką. Būdamas sausas arba drėgnas, toks audinys pasižymi skirtingomis savybėmis. Sausas gerai surenka dulkes dėl savo įsielektrinimo (rankose tikrai nespragės :) ), drėgnas - sugeria tas pačias dulkes, tepalus, riebalus ir kitus nešvarumus kaip kempinė - dėl savo mikrokapiliarinio efekto.


Naudojant skirtingus audimo būdus, gaunamos skirtingos šluostės - purios, tamprios, švelnios, šveičiančios. Žiūrint, kokia joms numatyta paskirtis. Plačiau pasiskaityti bei pažiūrėti iliustracijas apie mikropluoštą galite čia.


„Flink & Sauber“ pirštinė voniai



nebrangios mikropluošto šluostės, Drogas

Kaip tik ir galime parodyti Jums tokį mikropluošto audinį, kurio viena pusė yra puri, skirta vandeniui sugerti, o kita - kalkėtoms vietoms švelniai pašveisti. 

Mikropluošto šluostės pasižymi puikia savybe, kad veikia vienos pačios arba tik su vandeniu. Su jomis nereikia nei specialaus valiklio, nei acto, nei sodos - nieko.


Lygi melsva pirštinės pusė skirta vonios arba dušo paviršiams nusausinti. Nors mikropluoštas skysčio gali sugerti 7 kartus daugiau nei sveria pats, tačiau jo sugėrimo paviršius, palyginti su vonia ar dušu, yra palyginti mažas. Todėl kas kažkiek laiko teks šią pirštinę nugręžti, kad ji galėtų toliau sugerti vandenį.


Būtent tokio švelnaus, puraus paviršiaus „Flink & Sauber“ šluosčių yra ir daugiau, tačiau ši išskirtinė būtent dėl savo šveičiančiosios (dryžuotos) pusės. 


Šis pirštinės paviršius nėra aštrus ar braižantis, tačiau aplašėjusius, kalkėtus kranus, rankenas, dušo galvutę nuvalo puikiai. 


Žinoma, valant vonią ar dušą reikėtų vadovautis protingumo principu ir neužleisti metalinės vonios kambario įrangos ir jos detalių ilgam, leidžiant kalkių pėdsakams įsisenėti. Tokiu atveju tikrai negarantuojame, kad, susiorganizavus vieną kapitalinį valymą į mėnesį, ši pirštinė viską tobulai nušveis.


Mūsų nežavi būtinybė apsiginkluoti guminėmis pirštinėmis iki alkūnių, susidėti visus turimus butelius ir savaitgalį paaukoti vien vonios atšveitimui. Jei ne kasdien, tai bent keletą kartų per savaitę vonios paviršius nuvalius šia „Flink & Sauber“  pirštine, būtinybę šveisti vonią užmiršite visam laikui, kaip jos suplukusios nešveičiame mes.


Taupykite laiką paprasčiausiu būdu :)


„Flink & Sauber“ vonios šveitimo pirštinės kaina 6,49 lito/1 vnt.

Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)