, ,

Ir vėl ne: „Lavera“ spanguolių kūno prausiklis

14:17

Lavera spanguolių prausiklis
„Lavera“ kūno prausiklis su spanguolėmis
Kreminis kūno prausiklis su spanguolėmis - dar vienas naujas „Lavera“ gaminys su spanguolių ekstraktu ir argano aliejumi. Kai išbandžiau jį, pamaniau, kad yra labai rizikinga naudoti asociatyvius kvapus tose rinkose, kurių gyventojai: a) patys spanguoles rinko/renka, b) bent jau nusiperka jų gyvų, šviežių, tikrų turguje rudenį ir tikrai žino, kaip jos kvepia.

Galiu pasakyti, kad spanguolėmis šis dušo prausiklis nekvepia, putoja prastokai ir yra netaupus. Galiausiai jį teko pribaiginėti guodžiantis, kad kai bus išspaustas paskutinis jo lašas, niekas daugiau neprivers pirkti vėl.


Nejauku vėl kritikuoti „Lavera“, bet ir šiuo atveju ji nusipelnė kritikos. Vienintelis, kas patiko, tai dušo prausiklio pakuotė - ryški, žavi ir uogiška. Tačiau turinys nuvylė.

Pati šio dušo prausiklio tekstūra yra kremiška. Tokia išgaunama tuomet, kai prausiklis/ploviklis yra maišomas su aliejais. Iš kremo, losjono pavidalo plaunančių, prausiančių priemonių visuomet tikiuosi švelnumo odai. Švelnumo prausikliui pakanka, bet putoja ir ant kūno jis pasiskirsto prastai. Norisi jo vis pridėti daugiau, galiausiai per vieną prausimąsi išsinaudoja nepateisinamai daug.


Kvapas? Visai ne spanguolių. Vietoje rūgščių, vos kartumo turinčių uogų gaivaus kvapo, tai yra tiesiog kremo kvapas.


Po kelių kartų šio dušo prausiklio panaudojimo, galiausiai supratau, su kuo man asocijuojasi šis dušo želės kvapas - su „Nivea“ kremo kvapu, o tai nereiškia nei kažko gero, nei smagaus.


Nerekomenduočiau jo dėl visų aukščiau išvardintų priežasčių.


„Lavera“ spanguolių dušo prausiklio kaina yra 3,19 euro/150 ml,.

Įsigyti galima Vokietijos www.violey.com

„Lavera Regenerating Cream Oil Body Wash“ Ingredients/INCI:Water (Aqua), Glycerin, Lauryl Glucoside, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Xanthan Gum, Argania Spinosa Kernel Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract*, Punica Granatum Fruit Extract*, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cetearyl Sulfate, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Alcohol*, Fragrance(Parfum) **, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citronellol**, Benzyl Salicylate**, Citral**

* ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)