, , , ,

VIVI šampūnas su kokosų aliejumi - plaukų blizgesiui

09:36

VIVI plaukų priežiūros priemonės
Laikas? Kovo 2 diena. Vieta? Vilniaus Savanorių „Rimi“. Kas? Skeptiška pirkėja, ieškanti šampūno. Kodėl? Nes buvo pakeliui, nes dar nebandyta, nes pasiryžusi tikėtis stebuklo. Pretekstas? Naujas šampūnas sukėlė alergiją ir galvos niežėjimas tapo kiekvienos minutės palydovu. Tikslas? Skubiai rasti išeitį. „Natural ID“ šiuo įrašu pradeda VIVI šampūno su kokosų aliejumi ir betakarotinu, kondicionieriaus su alyvuogėmis ir plaukų šaknų serumo vertinimą. Pirmasis - šampūnas.

Esame paskutinės, tikinčios stereotipais apie tai, kad geriausias prekes gali pasiūlyti tik Vokietija ir Japonija, nes ten tradicijos, kokybė, kontrolė. Ar kad tik vietos gamintojai geba įlįsti į lietuvių odą. Produktas yra arba geros sudėties, arba neverta su juo net prasidėti. Arba jis tinka, arba ne.


Kodėl svarbus šampūnas?


Pradėsime nuo šampūno dėl daugybės priežasčių. Pirmiausiai, nes tai yra pagrindinė priemonė, prižiūrint plaukus. 


Galima nenaudoti putų, želės, nuplaunamų ar nenuplaunamų kondicionierių, tačiau plaukus plauname visi ir dažniausiai šampūnu. Jei šampūnas netinkamas, agresyvus, sausina odą ir plaukus, dirgina, po jo stebuklų nepadarys jokios kaukės, kondicionieriai ir serumai.


„Natural ID“ nuomone, neesminis argumentas, jog šampūnas trumpai pabūna ant plaukų. Nelinkime, tačiau kas, jei pasitaikytų ypač netinkantis šampūnas ir po jo reikėtų darbuotis plaukus keliant, pučiant ar priešingai - priglostant, papildomai maitinant, drėkinant? O jei dar pasipiltų pleiskanos? Vis dar manytumėte, kad šampūnas nesvarbu? 


Susiklostė juokingai graudi situacija. Abi atsidūrėme toje pačioje aklavietėje: du skirtingi šampūnai dviems skirtingoms galvoms netiko vienodai. Ir ką daryti? Tokiu atveju išeitis tokia: žiūrėti į tai, ko nereikia siųstis iš internetinių parduotuvių ir galima gauti tuojau pat. Kadangi buvau šalia, nutariau, kad tuo pačiu reiktų pabandyti ir šampūną.


VIVI šampūnas su betakarotinu ir kokosų aliejumi


VIVI kokosų šampūnas
VIVI kokosų šampūnas
VIVI šampūno plaunančioji medžiaga yra išgauta iš kokosų, į sudėtį įeina kokosų aliejus. Nepasakyčiau, kad jis mano plaukų mėgstamiausias, tačiau šis šampūnas yra skirtas sausiems ir normaliems plaukams, o aš visuomet renkuosi kiek įmanoma švelniausią.

Labai maloniai nustebau, kad šis šampūnas yra kreminio tipo - kaip losjonas. Be galo tokius mėgstu, tačiau reta tokių pamatyti.


Kvapas - malonus apelsininis. Švelnus, subtilus, neaitrus.


Muiluojam. Tai yra pirmas momentas, pagal kurį praktiškai sprendžiu, ar draugausim. Nes jei putos, o taip yra buvę, staigiai susigeria į plaukus arba subliūkša, nespėjus jų net dorai paskirstyti - viso gero. Aš su tokiais galvos išsiplauti nesugebu. Taigi, laukiu, kas bus. Viskas gerai - putojimas pakankamas, putos švelnios, laikosi, nesigeria ir nebliūkšta. Užskaičiau.


Plaukus nuploviau vandeniu. Vertinu, ar jaučiasi lengvas girgždėjimas, švarumas, ar braukiant plaukai „necypia“ nuo sausumo. Ne! Ir prie šio punkto galima padėti varnelę.


Labiausiai nustebino tai, kaip po šio šampūno blizga plaukai. Visi pasaulio silikonai žiūri ir juodai pavydi! Iki šiol nepavyko prisiminti, kad kažkoks šampūnas būtų mane pribloškęs būtent tuo, kad palieka plaukus tokius žvilgančius.


Ir pats svarbiausias momentas - skalpas pagaliau užmigo. Kas buvo patekęs į tokią situaciją, supras, koks ateina palengvėjimas, kai pagaliau nebeniežti. Nenoriu ir negaliu kaltinti to šampūno, kuris sukėlė galvos odos dirglumą, nes įtariu ekstraktą, kuris netiko man asmeniškai, o tai niekaip nelemia priemonės blogumo apskritai.


Taigi, tai tikrai puikus šampūnas: švelnus, gerai plaunantis, raminantis. Abi „Natural ID“ blogo autorės pagaliau galėjo lengviau atsikvėpti.


Ar galima rasti minusų? Mano draugės nuomone, šis šampūnas prastokai išplauna aliejines kaukes. Aš jo tiesiog pilu daugiau ir jis man tą padaro gerai.


Kaina 21 litas/250 gramų, su nuolaidų kortele - 16 litų/250 gramų.



VIVI šampūno su kokosų aliejumi ir betakarotinu sudėtis, INCI:

Aqua, cocamidopropyl betaine, cocos nucifera oil*, benzyl alcohol, orange fragrance (natural), acacia gum, sodium benzoate, potassium sorbate, xanthan gum, beta carotene. 
*Ekologiški ingredientai

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)