, , ,

„Martina Gebhardt“: veido kaukė, kurią mėgstame labiausiai

09:50

MG žolelių kaukė
„Martina Gebhardt“ 7 žolelių kaukė

Jeigu gamintojas siūlo vienintelę veido kaukę visame savo asortimente, ką tai galėtų reikšti? Ar pritrūko fantazijos pagaminti kelias, ar ta vienintelė yra tokia gera, kad daugiau nereikia nieko? Vokietijos „Martina Gebhardt“ įmonė, kurios įkūrėjos istoriją Jums jau papasakojome, gamina ne šiaip kaukę, o KAUKĘ „Martina Gebhardt 7 Herbs Mask. Face and Décolleté“.

Pirmą kartą šią kaukę teko išbandyti ypač nepalankiomis odai sąlygomis - žiemą. Tuo laikotarpiu, kai sunku suspėti paskui nuosavą kūną, kurį atakuoja žvarbus šaltis lauke ir sausumas patalpose. Atrodo, žinai visas taisykles - saugok, maitint, drėkink ir vistiek... Puikiai pamenu, kokia buvau papilkėjusi, o veido oda - labai išsausėjusi.

Tąkart praplėšus šios kaukės mėginuką nustebau, koks malonus jos kvapas. Jei kaukė septynių žolelių, tikėjausi, kad kvepės kaip nors tipiškai žoliškai. Ne, šios kaukės kvapas net su smagia, iš dalies citrusine nata.

Konsistencija, jei ne keistoka, tai neįprasta. Pačios kaukės tekstūra yra minkšta, kaip bet kurio kremo, tačiau tepant ant odos jausmas, tarsi teptum skystą vašką. Tačiau nėra taip, kad kaukė nemaloniai aptraukia ar užklijuoja odą. Nepaisant skysto vaško jausmo, ji yra pakankamai lengva ir tepant mažą kiekį ant odos, kuo puikiausiai susigeria.


„Martina Gebhardt 7 Herbs Mask. Face and Décolleté“ kaukės sudėtyje - lanolinas ir bičių vaškas, o pagrindą sudaro vanduo, alyvuogių, migdolų, makadamijų aliejai, sviestmedis ir kakavos sviestas. Kaukė praturtinta asiūkliu, šalaviju, čiobreliu, kraujažole, melisa, mėta ir gysločiu. Į kaukės sudėtį taip pat įeina nimbamedžio, kuris regeneruoja, skaistina odą, ekstraktas.


Sakytume, kad neverta nagrinėti, ką geba kiekviena žolelė ar aliejus. Svarbiau, ką jie sugeba visi kartu. O sugeba tiek, kad ši vienintelė „Martina Gebhardt“ veido kaukė efektyviai atgaivina odą ir įjungia jos regeneravimosi mygtuką. Ji sudrėkina, pamaitina ir dar daro tokį dalyką, kaip impregnavimas. To greičiausiai nerasite jokiuose aprašymuose, tačiau mes tą matome ir kaskart jaučiame ant savęs - absoliutaus komforto jausmą.

Tiek patį pirmąjį kartą, tiek bet kurį kartą po to, „Martina Gebhardt 7 Herbs Mask. Face and Décolleté“ kaukė suteikia odai skaistumo, drėgmės, pagyvina, padeda gyti, atsinaujinti. Ji ypač tiktų sausą, išsausėjusią ar nepalankių veiksnių paveiktą odą turintiems žmonėms.

Mums anksčiau ji buvo labiau „einama“ šaltojo sezono metu - kaip ekstra priemonė. Nes jei nepadeda niekas, padeda jinai. Tačiau odai susibalansavus ir tapus normalia, taip pat bėgant metams, mes ją naudojame dažniau - ir šiltojo sezono metu, pagal poreikį.

Kodėl rašome apie kaukę, kuri neparduodama Lietuvoje ir vienintelis kelias ją turėti yra siųstis iš užsienio interneto parduotuvių? Nes ji yra the best ir mes tikimės, kad „Martina Gebhardt“ Lietuvoje atstovaujantys „Sveiki produktai“ ryšis ją importuoti bei padarys lengvai prieinama. 

„Martina Gebhardt“ kaukės kaina yra 0,49 euro (1,69 lito)/2 ml, 19,09 euro (65,9 lito)/100 ml.

Įsigyti galima „Violey“ parduotuvėje.



„Martina Gebhardt 7 Herbs Mask. Face and Décolleté“ sudėtis, INCI:
Water (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil°, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil°, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Lanolin, Cera Flava° (Beeswax°), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter°, Melia Azadirachta Extract*, Spagyrische Essenz von Equisetum Arvense (Horsetail) Extract°, Salvia Officinalis (Sage) Extract°, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract°, Achillea Millefolium (Yarrow) Extract°, Melissae Officinalis (Balm Mint) Extract°, Mentha Piperita (Mint) Extract°, Plantago Lanceolata (Plantigin) Extract°, Argentum, Aurum, Aroma*, Linalool**, Limonene**.







Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)

  1. Šią kaukę galima įsigyti ir Lietuvoje, Livinn parduotuvėse. Man ji taip pat labai labai patinka.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taikli pastaba :) Tada, kada rašėme, kaukės Lietuvoje dar nebuvo :)

      Panaikinti