, ,

„Lily Lolo“ mineralinė pudra. SPF 15

09:13

LL Blonde
„Lily Lolo“ mineralinė pudra „Blonde“
Pavasaris tikrai atėjo ir jo saulė tradiciškai pasižymi kaitrumu, tačiau apsauginių kremų naudoti kol kas dar nesinori. Didžiosios Britanijos gamintojai „Lily Lolo“ oficialiai deklaruojant, kad jos gaminamas mineralinis pagrindas suteikia 15 SPF apsaugą nuo saulės spindulių, būtent jį ir pasirinkau šiam šiltajam sezonui, kuris vėliau neabejotinai taps karštuoju.

Tai antras bandymas prisijaukinti „Lily Lolo“ pudrą  po to, kai įmonė ištobulino jos sudėtį (pašalindama plačiai paplitusį, nevienareikšmiškai vertinamą sintetinį komponentą), ją minimizavo ir užtikrina konkretų apsaugos nuo saulės faktorių.


Teorinėje dalyje, skirtoje mineralinei kosmetikai, jau kalbėjome apie tai, jog jeigu mineralinėje pudroje yra nemažai žėručio (angl. mica), ji užtikrina gerą atspindėjimą ir maskavimą. 

„Lily Lolo“ pudra yra būtent su daug žėručio, tačiau nuo jo oda nežėri, vaizdas labai natūralus ir tikrai sunkiai galėčiau atskirti, kaip ji šiuo niuansu skiriasi nuo iki šiol naudotos mineralinės pudros, kurios sudėties pirmosiose gretose - titano dioksidas ir cinko oksidas.


Anaiptol ne savo kaina, tačiau puikia, minimalia sudėtimi, gražiu dizainu ligšiolinė mano mineralinė pudra buvo visų laikų mylimiausia (apie ją būtinai bus parašyta), tačiau „Lily Lolo“ pagaliau išaugus paauglystės amžių ir įgavus savo unikalų charakterį, net nebežinau, kuriuo parametru ji galėtų nusileisti.


„Lily Lolo“ pudros pagrinde taip pat yra cinko dioksidas, veikiantis antibakteriškai ir gydančiai. Būtent ši konkreti pudra man yra įstrigusi kaip smarkiai gydanti veido odą, kuomet su ja dar turėjau daugybę problemų.


Teisybės dėlei, ne dėl maskavimo, o dėl užtikrinamo SPF faktoriaus pirkau „Lily Lolo“ pagrindą. Be to, norėjosi pasižiūrėti, kaip realiai į gera pasikeitė šios pudros sudėtis. Kadangi aukščiau paminėtas sintetinis komponentas išimtas iš sudėtinių dalių sąrašo, jo net neapsimoka minėti. Nebent viltis, kad jis niekada į pudrą negrįš.


Veidą šia pudra dengiu tik vienu sluoksniu, kurio man pakanka. Dengiant bent porą sluoksnių, „Lily Lolo“ maskavimo efektas pasimatytų ryškiau ir aiškiau.


Pudra yra maloni ir lengva, odą padengia lygiai. Visuomet įvertinu, kai kosmetika ant veido nesukuria kaukės ir atrodo subtiliai. Šiuo atveju, taip ir yra.


Labai maloniai nustebino, kaip į gerąją pusę pasikeitė jos įpakavimas, kuris buvo niekuo neišskirtinis, baltu išoriniu dangteliu. Dabar dangtelis plonesnis, griežtesnių linijų. Jis tapo juodas, elegantiškas.


Be to, pudros indelis jau turi vidinį paslankų dangtelį, kuriuo uždaroma „skylėta“ indelio dalis, pro kurią išberiami pudros milteliai. Tai užtikrina, kad pudros išbyrėjimą kontroliuoja jos savininkė ir, vartant indelį, pudros netvarkingai nepridulkės viduje.


Kadangi šio gamintojo produktai nebuvo naujiena, pudros atspalvį pasirinkau tokį, koks puikiai tiko anksčiau - „Blonde“.


Šioje nuotraukoje gerai matysis, kokia yra natūrali pudros spalva. Ji nežėri, tiesa? :)

LL mineralinė pudra
„Lily Lolo“ mineralinė pudra „Blonde“

„Lily Lolo“ pudros kaina yra 13,49 svaro (56,7 lito)/10 gramų puslapyje www.lilylolo.co.uk
arba 50 litų/10 gramų Lietuvos parduotuvėse www.persikas.ltwww.vup.lt

„Lily Lolo“ mineralinės pudros sudėtis, INCI:

Mica (CI77019), Zinc Oxide (CI77497) May Contain: Titanium Dioxide (CI77891), Iron Oxides (CI77491, CI77492, CI77499)

Ką dar esame atsirinkę gero iš „Lily Lolo“ asortimento? Žalią maskuoklį, pagrindą akių šešėliams ir lūpų blizgius.


Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)