, , ,

Laimikis: „Jonzac“ terminis vanduo veidui

11:24

Jonzac purškiklis
„Jonzac“ terminis vanduo
Vis labiau artinantis vasarai, o ir pačiam pavasariui negailestingai tvoskus karščiu, rankinėje norisi turėti karštomis dienomis veido odą atgaivinančią priemonę. Pavyzdžiui, mineralais turtingą purškiklį, kuris nepridėtų rankinei apčiuopiamo papildomo svorio. Ir štai - grynas, švelnus, neprikvėpintas, prancūziškas „Jonzac“ terminis vanduo, Negana to, su labai gera nuolaida.

„Jonzac“ terminis vanduo išgaunamas to paties pavadinimo Prancūzijos mieste - iš 1850 metrų gylyje esančio rezervuaro. Tai beveik tris kartus giliau negu pats „giliausias“ lietuviškas mineralinis vanduo „Tichė“, kuri siurbiama iš Telšiuose esančio 689 metrų gylio šaltinio.

Terminiame vandenyje „Jonzac“ gausu mineralų, jis odą atgaivina, suaktyvina jos atsinaujinimą, ramina, mažina raudonį, alergijas, drėkina.

Purškiklis labai smulkiai purškia, sukurdamas lengvą dulksną. Ją puikiai atlaiko vandeniui neatsparus blakstienų tušas.

Keletą sezonų teko naudoti lengvą šio Prancūzijos gamintojo kremą, kuris patiko odai. Žiūrėdama į jo sudėtį , niekaip negalėjau išskaityti  to stebuklingo ingrediento, kuris išduotų gamintojo paslaptį. Galiausiai priėjau išvados, kad odą minkština ir puikiai drėkina kremo pagrindui naudojamas terminis „Jonzac“ vanduo ir nuo tada norėjau turėti ir jį gryną, vieną, ne kaip vieną sudėtinių dalių kreme ar losjone.

„Jonzac“ terminis vanduo pirktas „Herba“  internetinėje parduotuvėje. Beje, perskaitėme lietuviškame „Jonzac“ FB puslapyje, kad ši kosmetika nėra populiari Lietuvoje ir net svarstė trauktis iš Lietuvos  rinkos. Gal dar neskubėkite? :)


Jonzac purškiklis
„Jonzac“ terminis vanduo
„Jonzac“ terminio vandens akcijinė kaina 5,98 lito/50 ml, įprasta - 11,95 lito/50 ml

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)