, , ,

VIVI plaukų kondicionierius su alyvuogėmis

11:25

VIVI alyvuogių kondicionierius
VIVI alyvuogių kondicionierius
„Natural ID“ vertino VIVI šampūną su kokosų aliejumi ir betakarotinu, šįkart rašome apie VIVI kondicionierių plaukams su alyvuogių aliejumi „Olive fruit conditioner“. 10 balų gamintojui, kuris prisiminė ir akcentavo, kad kondicionierius nuima elektrostatinį plaukų krūvį, tai yra - elektrinimąsi. Drąsus pareiškimas, mes tai būtinai patikrinsime žiemą - plaukams nepalankiomis, tačiau idealiomis tokiam testui sąlygomis :)

Iš kondicionieriaus laukiame pakankamo plaukų drėkinimo ir saikingo maitinimo, kad jie nesukristų ir nesusiriebaluotų anksčiau įprasto plovimo laiko.

VIVI salelėje šio kondicionieriaus mėginio buteliukas yra su pompa. Pompos ir buvo tikėtasi jį įsigyjant. Tai, kad jis užsukamu kamšteliu naudojimui netrukdo, nes pavertus buteliuką reikiamą kiekį kondicionieriaus išspausite be problemų, tačiau to pageidaujantiems pirkėjams galbūt būtų galima suteikti galimybę įsigyti pompą atskirai.


VIVI alyvuogių kondicionieriaus tekstūra yra gana lengva, gana puri. Ant plaukų pasiskirsto lengvai.


Iš pirmo žvilgsnio galėtų pasirodyti, kad šis kondicionierius yra riebokas, nes jis į plaukus nesusigeria, išlieka jų paviršiuje iki nuplovimo.


Didelis pliusas jam už tai, kad nepermaitina plaukų, jie nesukrenta, neapsunksta ir nesiriebaluoja.


Kokio kvapo tikėtis iš alyvuogių kondicionieriaus? Gal kaip gero alyvuogių aliejaus? Žoliško? Iš tikrųjų, jo kvapas yra asociatyvus obuolių kvapas. Klausimas, kaip jis išgautas, nes kondicionieriaus sudėtyje nurodyta, kad panaudotas kvapiklis, tačiau be užuominos, kad jis bent jau natūralus. Tačiau gerai, kad kvapas nestiprus ir greitai išsisklaido.


VIVI alyvuogių kondicionieriaus kaina yra 26 litai/240 gr, su nuolaidų kortele - 20 litų/240 gramų

VIVI „Olive fruit conditioner“ sudėtis, INCI: Aqua, Olea Europae Oil, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Lactic Acid, Fragrance, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Pottasium Sorbate, limonene**

**Eterinių aliejų sudedamosios dalys

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)