, , ,

„Ere Perez“ lengvas nektaras veido odai

10:30


„Ere Perez“ prekės ženklas mano simpatijas pelnė savo nepakartojamu tušu blakstienoms, kuris netrupa, netepa ir atlaiko viską - tiek saulę, tiek vandenį, kas nebūdinga natūralioms priemonėms. Kadangi smagiai pradėjus norisi tęsti, „Ere Perez“ lengvas nektaras veidui su Australijos mėlynojo kipariso aliejumi atkeliavo pas mane praktiškai iškart, kai tik pasirodė prekyboje Didžiojoje Britanijoje.

Nektaro sudėtis išduoda, kad kuriant jo formulę buvo dirbta tiek dėl poveikio, tiek dėl patogumo. Kondicionuojantį efektą suteikiančios sudėtinės dalys palengvina mišinį, padaro jį greit susigeriančiu ir neriebiu, o įvairūs ekstraktai didina jo vertę ir naudingumą pačiai odai, jos sveikumui ir grožiui.

Kol orai buvo žiemiški, vėjas atšiaurus, žvarbus, o temperatūra netretai su minuso ženklu, naudojau daugiau tikrųjų aliejų ar jų mišinių. Bet pavasarį norisi lengvumo, tam ir pasitarnauja tokie nektarai. Jie neapsunkina, neriebina odos, bet tampa tuo subtiliu maitinimo elementu, kurio reikia.

„Ere Perez“ nektaro formulė yra minimalistinė - vos devynios sudedamosios dalys, tačiau nė vienai iš jų negalėčiau ir neturėčiau už ką pažerti kritikos.

Sudėties sąrašą pradeda odą kondicionuojantys ir stebuklingą lengvumo, greito susigėrimo jausmą suteikiantys trigliceridai, po jų - kaip vienas geriausių odos regeneravimosi ir jaunystės aliejų - vynuogių kauliukų aliejus. Lengvi ryžių, simondsijų (jojobos) bei Azijoje paplitusios aliejinės kamelijos aliejus, kuris veikia kaip antioksidantas, o pats augalas net vadinamas ateities augalu.

Nektaro žvaigždė mėlynųjų kiparisų aliejus pasižymi raminančiomis, priešuždegiminėmis savybėmis. Sudėtį užbaigia atlasinių kedrų aliejus bei jazminų ekstraktas.

Peržvelgus sudėtį sunku atsikratyti įspūdžio, kad galbūt tai yra pritaikyta vyrams: kiparisai, kedrai. Iš tikrųjų nepasakyčiau, nes kvapas yra labai lengvas ir net šiek tiek saldus, neryškus ir nedominuojantis. Ar jį naudos vyras, ar moteris - jokio skirtumo, nes kvapo po patepimo išvis greit ima nesijausti.

Vykęs gaminys, man labai patiko.

„Ere Perez“ veido nektaro su mėlynuoju kiparisu sudėtis, INCICaprylic/Capric Triglyceride, Grape (Vitis Vinifera) Seed Oil, Rice (Oryza Sativa) Bran Oil, Jojoba (Simmondsia Chinensis) Seed Oil, Camellia (Camellia Oleifera) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E), Cypress Blue Australian (Callitris Intratropica) Wood Oil, Cedarwood (Cedrus Atlantica) Wood Oil, Jasmine (Jasminum Sambac) Flower Extract.

Pirktas www.naturisimo.com, kainuoja 25 svarus/30 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)